Fotokonkurranse med Stonewall Kitchen

Sponset innlegg.

Stor fotokonkurranse på gang!

I dag lanserer jeg en fotokonkurranse for alle dere som følger Det søte liv.

Fotokonkurransen er sponset av Stonewall Kitchen og premien er en gigantisk kurv stappfull av syltetøy og andre flotte Stonewall Kitchen-produkter, som er perfekte å ha i hus nå som julen nærmer seg.

 

Foto: Stonewall Kitchen

 

Foto: Stonewall Kitchen
 

Stonewall Kitchen er et amerikansk merke som blant annet fører syltetøyprodukter og dessertsauser i aller høyeste kvalitet, og som kommer i mange spennende og helt utrolig gode smaker!  Yum  Se oversikt over det fantastiske utvalget HER.
 

I kurven vil du finne veldig mye forskjellig spennende produkter, blant annet denne skjønne lønnesirup-bjørnen...  Heart   Smile  

 

Foto: Stonewall Kitchen

 

Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å lage noe der du bruker ett eller flere produkter fra Stonewall Kitchen. Ta et bilde av det du har laget sammen med glasset.

Bildet ditt kan for eksempel se slik ut:
 

Foto: Stonewall Kitchen

 

Eller slik...

 

 

Strawberry Champagne Sorbet
 

- det er bare å bruke fantasien...  Smile

 

Stonewall Kitchen-produkter får du kjøpt i ulike butikker rundt omkring i landet, særlig hos Meny-butikker og i ulike spesial- og delikatesseforretninger. Er du usikker på hvor du får kjøpt produktene der du bor, kan du sende en mail til forhandleren Oluf Lorentzen på epost:  firmapost@oluf.no  eller til meg på epost: kristine@detsoteliv.no - så skal jeg finne ut av det for deg!  Wink 

 

Bildet deler du enten på Instagram med hashtag #detsøteliv og/eller på Facebooksiden til Det søte liv som du finner HER.

Er du ikke på sosiale medier, så fortvil ikke. Du kan delta likevel ved å sende meg bildet ditt på e-post til kristine@detsoteliv.no .

Konkurransen pågår i 1 måned og søndag 14. desember poster jeg et innlegg her på bloggen hvor jeg samler alle bildene som har kommet inn og annonserer vinneren. 
 

DET ER LOV Å DELTA I KONKURRANSEN MED SÅ MANGE BILDER DU VIL!
 

Det er en jury bestående av folk fra Stonewall Kitchen og den norske importøren Oluf Lorentzen som kårer det bildet de synes fremhever produktet på best mulig måte.

Jeg selv sitter ikke juryen, men står kun for organiseringen av denne konkurransen, og heier på dere ALLE!  Smile


♥ ♥ ♥ ♥


Innlegget er skrevet som ledd i mitt samarbeide med Oluf Lorentzen AS, som blant annet forhandler Stonewall Kitchen-produkter i Norge.

 

Bloggkategori

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift