Giveaway Julekalender Luke 20: 3 stk Elektriske steketakker fra Netthandelen.no!

Annonse

Hei alle sammen!

Dere husker kanskje giveawayenjeg hadde på denne elektriske steketakken i julekalenderens luke 4..?

Det kom inn rekordmange kommentarer, herunder over 7.000 på facebook!! Da vi så at denne steketakken var så ettertraktet, tilbød Netthandelen.no seg å gi bort denne fine steketakken i en kalenderluke til - bare at det blir 3 stk denne gangenSmile chrome

Steketakken er av merket Kitchenfactory og som kan kjøpes hos Netthandelen.no. Netthandelen.no er Norges største auksjonsted på nett! Her kjøres det flere tusen auksjoner i uken! Alt fra hage, elektronikk, verktøy, kjøkkenutstyr og interiør samt i disse dager ekstra fokus på det store julemarkedet med enorme snømenn, julepynt, lys og nisser. En fin samling av supre kjøkkenprodukter som er relevante for Det søte livs lesere finner du HER.

Steketakken som gis bort i dag kan brukes til alt fra pannekaker, lefser, amerikanske pancakes og franske crêpes. Jeg har selv en slik takke og elsker den! Ikke rart at Netthandelen.no har solgt over 19.000 stykk av denne steketakken! Jeg vet at Netthandelen.no kommer til å auksjonere bort et stort antall av denne takken nå i disse dager, så det er et tilbud dere alle bør benytte dere av!  

Nå kan altså ytterligere 3 VINNERE dessuten få en steketakke hver tilsendt helt gratis! Det eneste du må gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar til dette innlegget før i morgen 21. desember 2016 kl. 21.00. Det er også mulig å delta på Facebook og Instagram, og siden det er plass til 3 vinnere denne gangen, kommer jeg til å trekke en vinner fra hvert sted.

De 3 vinnerne annonseres her på bloggen i morgen kveld, og husk at du alltid kan gå tilbake og lese alle kalenderinnleggene om du går til Gavedryss i menylinjen øverst på bloggen og velger kategorien Giveaways.
 

Lykke til!  Smile 

Bloggkategori

230 kommentarer

Ja takk, denne skulle jeg gjerne vunnet. Tenk så mye godt men kunne laget på den

Ja takk, det hadde vært en fin julegave da vi er veldig glad i svele, både store og smår

Det hadde vært helt supert å vinne en slik! Min takke har tatt kvelden og er dypt savnet av oss som elsker svele, lapper, am.pancakes osv ! En takke kan jo brukes til så mangt, så vinner jeg denne, takker (!!)hele familien!

Vil gjerne være med i trekningen av denne takken. Jeg ønsker å videreføre familietradisjoner med flatbrødbaking, og da må man ha takke. Hadde vært supert å vinne en. Ønsker deg en riktig god jul ❤

Ja, takk. Ønsker meg denne. Den hadde vore perfekt til å ta med seg på hytta. Då kunne sambuaren diska opp med pannekake til frukost og eg kunne laga svele til kaffien. Vi har ein liten hybelkomfyr på hytta så ei takke kunne avlasta litt. God jul!

Samboeren min har ønsket seg en takke lenge nå, så han kan lære seg å lage lefser.
Denne premien hadde gjort hele familien glad :)

Jeg ønsker meg gjerne en. Perfekt for en person som har nesten ingen kjøken redskap nå og itlegg veldig glad i å bake

Har lenge ønsket å lage lefser til familien min :) ønsker så mye å vinne dagens luke

Det hadde vært den beste julegaven! Jeg hadde blitt så glad for å vinne en slik!

God jul

Ønsker meg en veldig <3 Mannen min elsker lefser så denne hadde vært topp å vinne :)

Dette er noe jeg har hatt lyst på i lang lang tid .. Så nå håper jeg ❤

God jul, fra ei bakstekjærring som trenger ei steketakke :)

Ååå, jeg som elsker pannekaker og lapper burde virkelig hatt en sånn en! :)

Krysser fingrene for at jeg er den heldige ønsker meg virkelig en slik Akkurat ferdig med å lage myke karameller

Det hadde vært helt fantastisk å vinne en steketakke :)

Ååå, har ønsket meg en i mange år!!! Bruker farmors gamle, den er nok minst like gammel som meg, men det blir sjeldent. Takke er det eneste som duger til tradisjonsbaksten, skulle hatt en oppgradering og lettere tilgang!

Har ønsket meg ei slik takke i årevis. Har så lyst til å videreføre tradisjonene til jul og andre anledninger med ulike lefsetyper, hjemmebakt flatbrød, lapper (sveler) osv. Det hadde vært så gøy å eid en slik. God Jul.

Nystekte lefser må være det beste som finnes :D Skulle veldig gjerne vunnet denne så jeg kunne laget mine egne!

Hei.. Dette hadde vært super fin hjemme hos mamma! hun er utrolig glad i pannekaker og flatbrød.. Som hun lager veldig ofte.. Og kunne gi denne til henne som julegave! Vet jeg at dette kommer til stor hjelp.. Ønsker deg og familien din en riktig god jul❤️

Ja takk, jeg vil veldig gjerne vinne :) Da kan jeg og mamma bake sammen, hun ønsker seg en takke.

Ja takk, jeg ønsker meg veldig mye en takke! Jeg har ønsket meg det lenge - da blir det syrekaker og lapper, og så må jeg lære å lage lefser - nam nam til alt sammen!

Sku gjerne ha hatt , da min ble borte/tatt . Den beste til å steke tykklefser og sveler :) er savnet dypt nå midt i lefsebakingen.

Hadde vært supert å vinne denne Har lyst til å lage bestemors kling og flatbrød

Dette hadde vært en fin oppmuntring å få, nå som jeg rett før jul har fått influensa og ørebetennelse.

Dette er noe jeg har ønsket meg over lengre tid, men ikke tatt meg råd til å kjøpe, spesielt ikke nå i juletiden. Så dette ville vært midt i blinken.
Ønsker deg ellers en fin og fredelig jul

Hadde blitt superglad om eg vann ei takke. Då skulle eg invitert alle eg kjenner på svelelag! Det vert alt for lite sveleeting på ein sunnmøring som har busett seg i Troms.

Jeg ønsker meg en steketakke så jeg kan overta lappe-lagingen fra mormor som ikke klarer dette lengre pga sykdom

jatakk

Ja takk! :-) Jeg har lenge gått å siklet på en slik takke da jeg har lyst å prøve å lage lefser og sveler, så hadde passet perfekt å vinne en slik julegave! :-) God Jul! :-)

Jeg har alltid ønsket meg en takke, men aldri fått rotet meg til å kjøpe en, så ønsker meg veldig:)

Yes!

Ja takk. Hadde vert så kjekt å kunne gi den til far min, Han er så flink å lage lapper o.l. og kunne trengt eit skikkelig vertøy til jobben.

Ja takk gjerne, sånn takke har stått på ønskelisten lenge. Vi er en familie som elsker sveler, lefser og alt det andre gode man kan lage på en sånn. Flott Giveaway :-)

SÅ hyggelig av Netthandelen.no - Jeg vil veldig gjerne bli med i trekkingen av steketakken Kitchenfactory! :-) Perfekt for en som er glad i pannekaker, lefser, amerikanske pancakes og franske crêpes. :-)

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift