Gratis fruktkasse til alle Det søte livs lesere som handler hos Adams Matkasse!

Sponset innlegg.

Hei alle sammen!

Ja, nå har det gått slag i slag, med både Valentines, fastelavn, vinterferie og helg. Det har vært deilige dager, og jeg håper du har kost deg masse!

Nå banker hverdagen på døren igjen, og det er forsåvidt fint det også.  Smile

 

Et godt tips hvis du ønsker å gjøre hverdagen enklere for deg selv, er å bestille matkasse på døren som inneholder alt du trenger til hverdagsmiddagene til deg og din familie.

Adams Matkasse er Nordens største leverandører av matkasser, og er kjent for sine velkomponerte middager som egner seg for hele familien. Konseptet er enkelt: Man bestiller ønsket matkasse på nettsiden som du finner HER, og får matkassen stappfull av gode råvarer levert hjem på døra, sammen med enkle oppskrifter på sunne og velsmakende middager som råvarene er beregnet på. Du velger selv størrelsen på matkassen avhengig av hvor mange personer dere er i familien og hvor mange dager du ønsker middag til.
 

Du kan velge mellom følgende type matkasser:
 

Originalkassen

Dette er den mest solgte matkassen i Norge. Middagene byr på variert og sunn mat, utfordrende smaker, eksotiske og inspirerende retter.

Leveres til 4 eller 2 personer, og til enten 3 eller 5 middager i uken.

 

Ekspresskassen

For folk i farta! Her er det ingen middager som tar mer en 15-25 minutter å lage!

Leveres til 4 personer med 3 eller 5 middager i uken, eller til 2 personer med 5 middager i uken.
 

Barnekassen

Spesielt beregnet på barnefamilier, slik at middagene er ekstra raske og enkle å lage og at smakene også passer for de minste i familien.

Leveres til 4 personer med 3 eller 5 middager i uken, eller til 6 personer med 3 middager i uken.

 

 

Ingrediensene er alltid av beste kvalitet, tilpasset sesongen og ofte økologiske. Når du bestiller matkassen, får du alt du trenger til å lage gode, sunne middager levert hjem til deg - og dette til en meget hyggelig pris. Slik får du både tid og lyst til å lage varierte, næringsrike og sunne middager hver eneste dag, selv om hverdagen er hektisk. Med ekte, gode og nøye utvalgte råvarer tilgjengelig i matkassen, slipper du å ty til ferdigmat og halvfabrikata - og det kjennes på smaken!  Wink    Du kan lese mer om konseptet til Adams Matkasse HER.
 

GIVEAWAY

Adams Matkasse har helt siden januar i år gått ut med et helt unikt tilbud til Det søte livs lesere: Alle som bestiller en matkasse på Adams Matkasse ved å følge linken HER, får en fruktkasse med på kjøpet helt gratis! Fruktkassen inneholder ca. 4 kilo frukt av beste kvalitet.

 

 

Det følger også med oppskrifter og tips på hva du kan lage med frukten i menyheftet.

Masse deilig smoothie for eksempel...  Yum  Yum 
 

Dette er et unikt tilbud fra Adams matkasse kun til Det søte livs lesere, som har vært så populært her på bloggen at Adams matkasse har forlenget tilbudsperioden! Dette er noe du bør benytte deg av!

Det er altså kun om du følger denne lenken HER når du bestiller en matkasse at du får en gratis fruktkasse med på kjøpet. Dette fremgår på siden hvor du angir dine leveranse- og kontaktopplysninger ved at det i feltet for Rabattkode/gavekort informasjon står "Du får en gratis fruktkasse på neste levering!". Du trenger altså ikke å skrive inn noen ytterligere rabattkoder for å få denne fruktkassen gratis ved din første bestilling. 

 

 

Gjør livet ditt litt enklere for deg selv - følg denne linken HER - kjøp en matkasse og få en Adams fruktkasse gratis med på kjøpet! 

Smile

 

Bloggkategori

1 kommentar

Så utrolig kul måte å lage kake på! Gjestene må jo bli rimelig overrasket og stunned da! Hadde vært den kulere kaken jeg hadde fått servert hvertfall! Krysser fingrene for å vinne

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift