Verdenslansering av CUP ONE fra Moccamaster & GIVEAWAY!

Sponset innlegg.

Hei alle sammen!

I dag er dagen for intet mindre enn en VERDENSLANSERING av en helt ny en-kopps kaffetrakter fra Moccamaster!

Betegnende nok heter denne nye trakteren "Cup One" og er et skikkelig nytt og trendy trakterkonsept!

Det er en kjent sak at nordmenn elsker god kaffe og Moccamaster er vel uten tvil den mest kjente leverandøren av kvalitetstraktere her i Norge. Siden introduksjonen i det norske markedet i 1974 har Moccamaster snart solgt 2 millioner traktere til nordmenn! Noe må det jo være ved Moccamaster som har overbevist oss  Smile

Hver Moccamaster håndlages (!) og testes manuelt før den forlater produksjonsfabrikken i Nederland. Det er det ingen andre trakter-produsenter som gjør. Hver eneste Moccamaster er dessuten godkjent av European Coffee Brewing Centre og Norsk Kaffeinformasjon. En Moccamaster har 5 års garanti, hvilket sier mye om den høye kvaliteten!


Moccamaster Norge kontaktet meg før påske og fortalte meg om nyheten om lanseringen av Cup One i første uken etter påske, og de lurte på om jeg kunne tenke meg å teste ut den nye trakteren.

Selvsagt sa jeg ja!

Ingen ting er som en kopp med riktig god og varm kvalitetskaffe sammen med et kakestykke.... Yum

Cup One kommer i fargene hvit, kongeblå, matt svart, frisk grønn og oransje. Jeg valgte meg matt svart og var selvsagt full av forventninger, men ikke visste jeg hva som ventet meg....  Smile

 

 

Skikkelig overrasket ble jeg da jeg hentet en diger pakke på posten! 

 


Pakken ble åpnet i stor iver her hjemme, og den ivrigste var nok mannen min, som virkelig elsker god traktekaffe!  Smile

Fra den store esken kunne vi hente opp det ene etter det andre...

 

Først og fremst selvsagt Cup One-trakteren, som var superstilig å se på!

 

 

Sammen med trakteren fulgte det 2 stk spesialdesignede og varmeisolerende porselenskrus i samme farge som trakteren.

 

 

Flotte og store krus, som er gode å holde i selv om kaffen er varm.

 

 

I tillegg fulgte det med noe som jeg synes var skikkelig kult, og som understreker det moderne konseptet, nemlig en høy stabel med stilige kaffebegre med lokk.

 

 

Her ligger altså alt til rette for at du trakter kaffen din på 4 minutter om morgenen mens du gjør ferdig morgenstellet, og så haster ut døren med din nytraktede kaffe i hånden.

Veldig kjekt å ha om du må skynde deg på jobb, skal sitte i bilen, gå på trilletur med vognen osv.

 

 

Det kuleste av alt var imidlertid at det fulgte med en fantastisk flott kaffekvern også!!!

 

 

Jeg har aldri hatt en kaffekvern før, så det var virkelig gøy syntes jeg.

Og har man kaffekvern, åpner det seg en hel verden av muligheter for å teste ut ulike varianter kaffebønner.

Jeg fikk ikke mindre enn 4 poser høykvalitets kaffebønner fra Moccamasters kaffeserie "Coffee of the World".

 

 


Et herlig utvalg kaffesorter fra forskjellige steder i verden!

Tror du det luktet godt på kjøkkenet da vi begynte å kverne kaffebønner og trakte våre første kaffekopper?? Mmmm.... helt herlig lukt!

Med trakteren fulgte også 2 stk måleskjeer og en pakke med kaffefilter.

 

 

Moccamaster hadde tenkt på alt - så da var det bare å sette igang.
 

Først kverne kaffebønner.... vi startet med kaffebønnen Moonsooned Malabar fra Kerala i sør-vest området i India.

 

Det var så lett som å helle kaffebønner opp i kvernen og så trykke på en knapp. På noen sekunder var beholderen fylt opp med malt kaffe og det duftet av nydelig av malte kaffebønner.

 

 

Beholderen bare skrus enkelt av trakteren.

 

 

Så måler du opp malt kaffe med måleskjeen og har i et fuktet kaffefilter.

 

 

Kaffefilteret settes så i Cup One-trakteren.

 

 

Man heller litt vann i vannbeholderen ved siden av og flytter på plass metallrøret som frakter vann til filteret.

 

 

Så setter man på lokket....

 

 

og trykker på knappen - og da begynner det å skje ting...

 

 

Noen få minutter senere hadde jeg nytraktet og fantastisk deilig kaffe i kaffekoppen min.

 

 

Some like it sweet....  Wink   .. så et par sukkerbiter må jeg ha.. 

.. eller et kakestykke ...  Icon e biggrin

 

Taste of heaven... (og ja, oppskriften på kaken du ser på bildet kommer snart her på Det søte liv...)


♥ ♥ ♥ ♥


Utsalgsprisen på Cup One-trakteren er kr 1599, og det er det vel verdt med tanke på luksuskaffen du kan lage deg hjemme hver dag. Du kan lese mer om Cup One-trakteren og eventuelt kjøpe den på nettsiden til Moccamaster som du finner HER.


Dagens store nyhet er ikke bare denne lanseringen av stilige Cup One-trakteren, men også at Moccamaster gir bort en tilsvarende pakke som jeg har fått til en av mine lesere!
 

Alt jeg har beskrevet ovenfor vil inngå i denne giveawayen (altså både Cup One-trakter i valgfri farge, kvern til å male kaffebønner med, 2 stk spesialdesignede krus, begre med lokk, måleskjeer, filterposer og er utvalg kaffebønner), og vinneren kan selv velge blant fargene matt svart, hvit, kongeblå, grønn og oransje.
 

Det eneste du må gjøre for å bli med i trekningen er å skrive en kommentar til dette innlegget! 

Frist for å legge igjen kommentar er mandag, 28. april 2014 kl. 21.00.

Vinneren annonseres her på Det søte liv - og må selv melde seg til meg i løpet av 1 uke etter trekningen ved å sende en mail til meg på adressen kristine@detsoteliv.no med informasjon om navn og adresse. Jeg formidler da denne informasjonen til Moccamaster Norge, som så sørger for at vinneren får pakken sin tilsendt.
 

Ikke la denne muligheten gå fra deg!
  

LYKKE TIL ALLE SAMMEN!   Smile chrome

 

♥ ♥ ♥ ♥

Dette innlegget er skrevet som del av mitt samarbeide med Moccamaster.

Bloggkategori

331 kommentarer

Min kaffeglade ektemann har fødselsdag i dag, og en-kopp-trakter hadde vært midt i blinken for ham! Vi har nettopp fått ny Moccamaster, den forrige mistet bryterne sine etter 25 år. Ingen kaffetrakter lager så god kaffe som Moccamaster. Forøvrig takk for en inspirerende og fantastisk blogg - jeg har laget flere kaker med dine oppskrifter. :-)

Å så herlig innlegg. Lukter kaffen helt hit jo:) Jeg vil gjerne vinne en slik trakter!

Hei :) Er en fast gjest på siden din, stadig inne og henter kakeoppskrifter og andre godsaker. Hadde vært supert med en kopp deilig kaffe til nybakte herligheter, så denne ønsker jeg meg ;)

Åhh... Herregud så herligt det er med nytrukket kaffe. En fantastisk start på en travel hverdag eller en lat søndag.
Jeg ønsker meg virkelig en "Cup One" fra Moccamaster.

Åh, den hadde vært helt super å ha i hus for meg, som er alenemamma, og elsker kaffi både sent å tidlig. Jeg trakter mye kaffi hjemme, men som regel kun en halv eller en fjerdedels kanne.. For jeg elsker smaker av nytraktet kaffi. Det hadde vært så gøy å vinne denne :) Ellers er jeg ofte inn på din side her, og finner oppskrifter som jeg kan lage til ungdommene i hus. Og spesielt nå som jeg har konfirmant om knappe 2 uker.. Så baking og kaffi er høyst prioritert nå ! Mvh Henriette :)

Denne var kjempestilig og virker utrolig praktisk!
Sånn ønsker jeg meg!

Så kul maskin! Har selvfølgelig en Moccamaster fra før, men lager ofte bare en kopp, så denne hadde vært midt i blinken :)

Åh! Denne hadde vært perfekt både på travle morgener og til venninnekos i forening.

Oh la la ;) Denne hadde gjort seg på kjøkkenbenken når vi flytter inn i nytt hus i mai :)

Det skal få være en av de lureste jeg har sett! Er absolutt med :) Forresten inne og leter etter deilige muffins til en barnebursdag, så nå skal jeg bladde litt videre ;)

Ååå en sånn er perfekt for oss her i huset da vi elsker "vanlig" svart kaffe som ikke kommer fra de ulike kaffemaskinene. Vi drikker få kopper og da er denne perfekt ;) også elsker vi mocca master! Perfekt til gravide meg som måååå ha morgenkaffen min ;)

Ser jeg er eneste mann som drister meg inn i ukjent farvann :-) Er på utkikk etter en god kakeoppskrift til samboeren som har bursdag snart. Kanskje en god kopp nytraktet kaffe på sengen blir en perfekt start på dagen? Flott innlegg med god beskrivelse av kaffetrakteren.

denne vil jeg kjempe gjerne vinn til mannen min......vi skal feire 2 års bryllups dag snart, dette er noe jeg veit han kommer til å bli utrolig glad for :0))

Ååååh! Den hørtes bare helt fantastisk ut! Og så deilig med egen kvern. Pleier å droppe konkurranser, men nå måtte jeg hive meg på og håpet virkelig på ×××××× vinnerlykke ××××××

Perfekt kaffetrakter. Jeg har i lengre tid holdt på å trakte en og en kopp på min Moccamaster, fordi jeg synes kaffen blir best når jeg trakter den rett ned i kruset, så denne modellen må være en innertier for meg. Kan levende forestille meg en kopp nytraktet sammen med et stykke av Cafe Sting's sjokoladekake. Mmmm....

Livet er for kort til dårlig kaffe :) Denne ønsker jeg meg virkelig. Fin blogg for oss som elsker det søte liv!

Det hadde vært noe å vinne :-) har en samboer som er meget glad i kaffe og har vurdert og kjøpe denne trakteren. Hadde vært fint å kunne overraske han med denne og alt tilbehøret :-)

Kaken :O Du tar nesten glansen fra kaffen med den lekkerbiten der :D

Kaffetrakteren virker helt perfekt for oss som nærmest misbruker kapselmaskinen her i huset siden vi står opp hver for oss, og derfor ikke vil bruke trakteren om morgenen...
Jeg synes fargen du valgte var knallfin! For et stilig konsept!

Er gjerne med i trekningen :) Hadde vært super å ha når man er som meg, står opp 5 minutter før man må ut døra med ungene på slep!

Over gjennomsnittet kaffekjerring drømmer om å heve kvaliteten på kaffen og følgelig gjøre kropp og sinn gladere. Det går noen kopper på en dag og den kaffen som blir stående på kanna er ikke all verden. Denne enkopps-trakteren er i så måte en genial løsning for meg. At det er Moccamaster som står bak den gjør det om mulig enda mer attraktiv, da Moccamaster lager den aller beste kaffen. Krysser fingrene og tar meg en kopp til. God helg :)

Den ville passet meg perfekt, for så kjedelig å ha en stor kaffetrakter stående framme når man er bare en :) Bruker kapselmaskin med det blir ikke det samme som nytrukket kaffe :) Krysser fingre og håper jeg kan være heldig :)

Øøøøøønsker meg!!!!
Tusen takk for en flott og inspirerende blogg :-)

Så genialt. Dette er jo traktekaffeen som møter kapselmaskinen. Genialt. Jeg vil gjerne vinne :-)

Jaaa, takk! :D Trenger virkelig en ny kaffetrakter. Og sverger til Mocca mastere! :D

Dette hadde vært midt i blinken ettersom det bare er meg som drikker kaffe i huset. Og ingenting er bedre enn nytraktet kaffe :-)

Hei! Dette er jammen en fantastisk giveaway! Ønsker meg veldig!! Har en moccamaster fra før, med termokanne. Kaffen en veldig god, men tilhørende termokanne er veldig dårlig dessverre, og holder dårlig på varmen. Og nå som jeg er hjemme i mammapermisjon er jo en en-kopps trakter perfekt!
Vil samtidig takke for en flott blogg :)

Denne skal gis til verdens beste pappa og mann som elsker kaffe, vist den kommer i min postkasse!!

Så smart med en så liten kaffetrakter :) Hadde vært gøy å vinne :)

Oi oi oi oi oi!! For en giveaway!!! :-D

Foreløpig går det bare i pulverkaffe i leiligheten min, så en slik kaffetrakter passer meg utmerket:-)
Oransje Moccamaster Cup-one hadde matchet gardinene perfekt!!

**Krysser fingrene**

Krysser fingre og tær! :) flittig bruker av oppskriftene dine! :)

For en utrolig flott giveaway!! Den hadde vært noe å vinne:-) Det er for øvrig kjempeflotte og inspirerende sider du har! Jeg tror nesten ikke det går en dag uten at jeg er innom for å drømme meg bort i kaker og plukke ut mitt neste "objekt"; for bake det gjør jeg støtt og stadig:-)

For ein fantastisk fin kaffetrakter, denne ønsker jeg meg! Må jo ha god kaffe til kakene!
Du har desidert den beste kakebloggen jeg vet om, mange av yndlingsoppskriftene mine har jeg hentet herfra :D

Kan denne få meg til å like kaffe tro? Og besøkende blir nok også glade om de kan få noe annet enn sånn kaffe man rører ut i vann, fordi jeg har nemlig ingen kaffetrakter.. Så det hadde vært supert!:) fikk nesten lyst på kaffe bare av å lese, jeg som ikke en gang liker det..:p

Oi, dette hørtes spennende ut:) vi har kjøpt oss hytte, og trenger en trakter der :) takk for flotte oppskrifter! Hilsen Linn

Håper jeg vinner denne! Da blir jeg så glad;)) slippe å ha fremme den store trakteren til kun meg.

Det er mye lykke i en god kopp kaffe og jeg foretrekker Moccamaster når den skal traktes ;-)

Hadde virkelig trengt en kaffemaskin som lager skikkelig kvalitets-kaffe til eksamenslesingen.

Høres helt fantastisk ut- elsker god kaffe og vil gjerne vinne en slik en

Den va bra stilig. Hadde vært kjempe artig å overraske kjærestn på bursdagen hannes!:-)

Pappa elsker kaffe og trenger virkelig en ny trakterer,
så om jeg vinner skal han få denne

Superherlig! Jeg drikker kun en kopp kaffe hver eneste morgen, men synes det er vanskelig å beregne kaffe til kun en kopp når jeg lager. Denne står øverst på ønskelisten. :)

Jeg er på sykehus, og det er ikke stort jeg har å varte opp med av kaker eller kaffe. Og jeg er nok også skyld i litt for korte nattesøvner, så å få gi en sånn en til de som er hjemme og glad i meg, hadde vært knallkult! Om litt er kaffen klar.

Så kult! Jeg kunne veldig gjerne trengt meg denne da det kun går i pulverkaffe for en fattig student. Jeg er veldig glad i kaffe, men synes takeaway-kaffe er for dyrt og dermed drikker jeg nesten bare pulverkaffe hjemme, noe som ikke kan sammenlignes med trakterkaffe.
Ha en fin helg! :-)

Dette hadde vært den perfekte sommergaven til min kjære! Krysser fingrene for at jeg vinner. De 1500 kronene er penger vi må kjøpe senger og utstyr til ungene for :-)

Denne ønsker jeg meg! Gravid , snart 3-barnsmor, hadde vært perfekt å kunne få en god kjapp kopp kaffe i en mildt sagt hektisk hverdag. ;)

Wow.. Denne hadde jeg virkelig likt å ha. Sitter her med en kopp aaalt for svak kaffe etter et forsøk på å lage én kopp kaffe i vanlig trakter. Fungerte svært dårlig! Så da var det så rart at jeg etter dette klikker meg inn hit og ser dette innlegget.. :p Jeg vil i alle fall være med i trekningen ;)

Jeg ønsker meg en sånn! Veldig stilig - passer perfekt på mitt nye kjøkken! :)

Åh! den var superkul! Moccamaster er den beste trakteren som finnes. Denne ønsker jeg meg. :-)

Denne tror jeg kan redde morgenkaffen min! Krysser fingrene for denne fantastiske give awayen :)

for en lukt av nytraktet kaffe og av nymalt kaffe. Denne hadde nok han jeg bor sammen med likt å fått den til 1 mai som er hans bursdag.

Fantastisk å kunne 'trekke' en enkelt deilig kopp kaffe :-). Hadde kost meg skikkelig, skulle jeg være så heldig å vinne ! Tvi, tvi !

For en jente som fylte 30 år denne uken, og som enda ikke eier eller har eid en kaffemaskin må jo dette være supert. Nå som jeg endelig er" voksen" er det faktisk halvpinlig å kun kunne servere nescafe instant til mine gjester. Kaffe og kaker hører da sammen.
Gled en gammel kjerring, som vaktmesteren kalte meg, og send en liten gave til meg :)

Denne kunne jeg godt tenke meg ja :-) Vi har ikke kaffemaskin, og pulverkaffe er ikke akkurat det beste jeg vet. Og god kaffe - mmmmmmm Gjerne med et kakestykke eller en bit sjokolade til. :-)

OI! Denne vil jeg vinne! :) I familien min er Moccamastere det eneste som gjelder, Det er den som lager best kaffe! Krysser fingrene ;)

åjåjåj!! jeg vil ha!! Elsker Moccamaster og har alltid ønsket meg en egen! Siden jeg er den eneste i hus som drikker kaffe så passer jo en Cup One PERFEKT!! :D *krysse fingrene*

Hei. Jeg er en stooor kaffe drikker og elsker lukten av kaffe. Denne maskinen har jeg kjempe lyst på. Håper at jeg vinner noe en gang i mitt liv:) ha en fin dag

Ingenting er som nytraktet kaffe, og den hadde passet fint på mitt kjøkken siden det bare er meg som drikker kaffe i familien ;)

Ingenting er som nytraktet kaffe, og den hadde passet fint på mitt kjøkken siden det bare er meg som drikker kaffe i familien ;)

Denne hadd jeg kunne tenkt meg! så fantastisk stilig :-D Jeg vil være med!

Denne var gørlekker! :) Det er nesten så jeg kjente kaffelukta gjennom pc`n her. *Fingers crossed*

FANTASTISK!!! Kaffetrakter med en kopp hadde jo vært grunn nok til å lage seg kaffe! Når det bare er meg så gidder jeg jo ikke... Men en fantastisk nyhet dette her da! vet om mange eldre som kunne hatt nytte av en slik en ! :p Det hadde vært fantastisk å vinne iallefall :)

Det var kaffetrakteren sin det :-) , og den vil jeg gjerne ha.
En drøm for alle singelboere :-D

For et perfekt inventar for oss som bor alene! :) Krysser fingrene for at jeg vinner :)

Kaffetraktern min (ikke Moccamaster) er vraka for flere år siden....etter det har det bare vært kokekaffe...ikke ideelt siden det bare er meg som drikker kaffe...kaster mye kaffe..ikke flink til å koke lite! Den Moccamastern hadde vært helt i blinken for meg...stilig var den også :-)

Selvfølgelig melder jeg meg på!! Kaffetrakteren hjemme har sett sine siste dager, og da alle i huset er kaffeelskere er jo denne perfekt!! Og i tillegg hadde det vært moro da det blir MIN første kaffemaskin( er kun 18 og bor hjemme)

Krysser fingrene masse:D

Elsker kaffe! Har laget bringebærsuksessen din flere ganger nå, og alltid en suksess! Takk for flotte oppskrifter :)

Krysser fingrene for at dette er noe jeg kan sette på hytta til min kaffeelskende svigerforeldre! :)

Da jeg hørte om denne trakteren tenkte jeg "en sånn trenger jeg ikke..."
Men nå som jeg har lest anmeldelsen din tenker jeg "en sånn MÅ jeg jo ha!" Fantastisk giveaway :)

Den var praktisk.STILIG. :) blir mangen kaffi skvetter som går i vasken,så denne må være perfekt :)

Den var praktisk.STILIG. :) blir mangen kaffi skvetter som går i vasken,så denne må være perfekt :)

Ååå den var fin! Super for bare en kopp men jeg er glad o kaffe så det blir vell mange kopper:-) den hadde jeg blitt super glad for å vinne:-)

Fantastisk gave!! En god kopp kaffe MÅ man ha til de gode kakene dine :-) Svart ville passet perfekt på mitt kjøkken :-)

Denne hadde passet fint på kjøkkenbenken min, og utrolig praktisk å kunne koke en kopp i gangen:-)

Mannen min bare elsker kaffe så denne hadde vært midt i blinken som gave til ham. Jeg ønsker og håper at jeg vinner :-) Den var superstilig :-) Ønske ønske :-)

Travel småbarnsmamma ønsker seg veldi en slik. :-) hadde blitt overlykkelig for å hatt en slik i en travel hverdag med 2 små gutter.

Hei og takk for en kjempeinspirerende blogg! Jeg håper jeg vil være så heldig å vinne moccamasteren :) Det hadde VARMET godt for en student som er lei av istant coffee

:)Inger

Oi, for en fantastisk konkurranse :) Jeg vil delta og krysser fingre for å vinne - trenger all kaffen jeg kan få i og med at jeg skriver masteroppgave og trenger myyyyye koffein!

Å så spennende. En slik hadde tatt seg fint ut hos to unge mennesker som går på lavbudsjett. Hadde vært fantastisk å kunne servere traktet, god luksus kaffe når det kommer besøk. Krysser fingrene. :-)

Hei:) Siden jeg har bursdag 14 mai, og simpelthen elsker
kaffe, så synes jeg at jeg fortjener denne:)

ÅHR! det såg helt himmelsk ut! Tenk å kunne få en nytraktet kopp kaffe om morgenen, uten å måtte trakte en hel kanne( som ender opp med å bli kastet her i huset ) Elsker konseptet <3

Oisann, det så jo ut som noe som kunne passe på mitt kjøkken. Takk for et informativt innlegg, og jeg krysser fingrene for at den andre pakken havner her :) God helg!

En sånn hadde vært super hos meg. Siden det kun er mannen min som drikker kaffe i vårt hus :-)

Jaa, takk! Denne Moccamasteren hadde passet perfekt til meg, for jeg laget bare en kopp kaffe av gangen. Jeg gjør meg flid med å lage en god og smakfull kaffekopp hver gang jeg skal drikke. Nå bruker jeg presskanne for å få den optimale smaken, men syns den mister varmen fort. Denne maskinen er jo som laget til meg <3

Åhhhh dennne vil jeg vinne!

så fantasisk :)
sjøl så elske eg bare nykvernet trakktekaffi om morgenen,en god kopp kaffi så seie eg bare "god morgen Norge"
hadde vært stas å få prød den nye moccamasteren, har sjøl trakteren fra moccamaster og e kjempefornøyd.

Etter å ha kjøpt meg maskin som tar kapsler savner jeg virkelig ordentlig traktekaffe, det er ikke det samme å drikke traktekaffe på jobb for deretter å komme hjem til en kaffemaskin med kapsler som smaker pulver. Har prøvd mange forskjellige varianter, men alle smaker pulver! Har ikke kunnet kjøpe traktemaskin da de produserer enorme mengder med kaffe, men cup one er jo helt fantastisk!

Kjempesuper giveaway, ønsker meg sånn en veldig mye godt og bare kunne lage en kopp når en skal kose seg med en kakebit fra dine oppskrifter bruker dine oppskrifter 3 -4 ganger i uka helt fantastiske oppskrifter er superfornøyd hver gang og så spennende og prøve noe nytt og få det til.
Kjempefornøyd med siden din er en glede å gå inn og se nye oppskrifter og lage det så er mye baking i huset her, hadde vært fint og vinne en sånn mookamaster lett vint og greit å sette på bare 1kopp mens enn holder på med baking. Krysser fingrene

Mvh Annicka

Hadde passet meg perfekt siden eg er den eneste i husholdningen som drikker kaffe!

Jeg er en STOR kaffeelsker!!! DETTE ER DRØMMEPRODUKTET!! Krysser både fingre og tær!

Leste om denne i går. Står helt klart øverst på ønskelista. Du har foresten flott blogg med mange gode oppskrifter. Får i allefall skryt når jeg baker ;)

Ja takk!! :) Jeg er den eneste som drikker kaffe her i hus, så denne hadde vært perfekt!

En kaffe-elskers drøm! Krysser fingrene :) herlig Give-Away!

Elsker denne bloggen! Hver gang jeg skal bake (relativt ofte) ender jeg opp med å gå inn her og finne en oppskrift :) og det er alltid like vellykket! Men en kopp kaffe ved siden er bakverket komplett :D

Vår moccamaster har vært flittig brukt i snart 9 år og er en eldre modell som kunne trengt å bli skiftet ut. Moccamasteren slår alle andre kaffetraktere på kvalitet etter vår mening. Vi hadde satt stor pris på en ny Moccamaster her i huset, hvor den ville være i daglig bruk.
Benedicte

JA!!! Endeleg er den her!!! Har såå lyst på, passer veldig godt inn på mitt kjøkken ;)

Med 5 personer som elsker kaffe her i huset, er denne nok helt supert å ha :) Hadde ikke noe imot å erstatte den gamle og slitte med denne nye trakteren. Så jeg krysser nok fingrene mine :)
Ønsker ellers en hyggelig dag videre :)

Dette er den store kaffedrømmen!

For en fantastisk giveaway! Ønsker meg veldig denne her! *krysser fingrene*

Perfekt gave til min kone som snart har bursdag, hun snakker om denne hele tiden :)

Den trakteren så jammen flott ut :-) Tror min kaffeelskende mann ville satt pris på den i 40 års gave nå i mai!
Krysser finga og vil samtidig si at her finnes det mange flotte oppskrifter som er prøvd ut med stor lykke :-)

Denne kunne vært flott på kjøkkenbenken og fint at man også få en kopp kjapt , mens man leser oppskriftene på nettbrettet

Sier ikke nei takk, hvis jeg skulle være så heldig å vinne! Ønsker meg veldig denne her. Takk for en fantastisk nettside med mange gode oppskrifter, har prøvd mange av dem...

For en flott nyhet, nydelig traktekaffe til familiens eneste kaffedrikker. Denne vil jeg gjerne prøve!