Vinner av glitrende kakestøv og spennende krydder fra Mill & Mortar

Sponset innlegg.

Takk til alle dere som har deltatt ved å kommentere på denne giveawayen!

Mange har påpekt hvor spennende produktene til danske Mill & Mortar er, og det er jeg helt enig i. Ikke minst gjelder dette kakestøvet jeg har vist dere, som gir utrolig lekker glittereffekt på alle slags kaker, konfekt, marsipan og sjokolader. Jeg er også stor fan av krydderet som holder så høy kvalitet!

Jeg håper vi kommer til å se veldig mye mer til Mill & Mortar i norske butikker i tiden fremover.

Den heldige vinneren av 3 glass med kakestøv i sølv. bronse og gull, i tillegg til spennende krydder som sorte saltflak, vaniljepulver, lakrispulver og ekte Ceylon kanel ble:

Maiken - som la igjen denne kommentaren den 27.06.2015 kl 11:26:

Oi oi oi, dette hørtes bare kjempespennende ut! Takk for all inspirasjon og fantastiske oppskrifter du gir ut, de har gitt meg stor bakeglede! Håper jeg får prøve ut dette Smile
God helg videre!


Gratulerer så mye, Maiken!  Smile 

Send meg en mail med adressen din til kristine@detsoteliv.no innen 1 uke fra i dag, så skal jeg videreformidle adressen til Oluf Lorentzen som er forhandler av produktene til Mill & Mortar i Norge. Så får du nok veldig snart en spennende pakke i posten! 
 

Til dere andre:

Mange av produktene til Mill & Mortar fås nå kjøpt i butikkene til COOP Mega. Dere som lurer på hvor dere kan få tak i produktene til Mill & Mortar der dere bor, kan sende en epost til  firmapost@oluf.no, så får dere nok raskt svar.

 Smile 

 

Bloggkategori

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift