Vinnere av 10 eksemplarer av Kaker for enhver smak!

Annonse

Hei,

La meg starte med å takke alle dere som har svart på min giveaway, og tatt dere tid til å gi meg tilbakemeldinger med forbedringsforslag når det gjelder design og funksjonalitet på bloggen. Det er mange som denne gangen har valgt å sende meg tilbakemelding på epost - og det er helt ok! 

Totalt kom det inn 23 tilbakemeldinger på bloggen, 12 tilbakemeldinger på instagram, 7 på facebook og 20 tilbakemeldinger på epost til kristine@detsoteliv.no

Jeg har trukket ut 10 stk som får en bok av meg. Trekningen har skjedd helt tilfeldig og sier ikke noe om hvilke råd jeg eventuelt kommer til å følge eller ikke.  


Fra bloggen:

1) Fatima 

2) Victoria G 

3) Hilde Hansen 


Fra instagram:

4) @swimzy

5) @kvilhauug


Fra facebook:

6) Hanne Hals Overen 

7) Janne Abrahamsen 


Fra eposter:

Dirol Tharmavarny Tharmalingam

9) Ann Iren Gifstad

10) Siri Iversen

 

Gratulerer til dere alle sammen!

Send meg en epost med adresser, slik at jeg får sendt en bok hjem til hver og en av dere. Hvis du ønsker at jeg signerer boken eller skriver en hilsen til enten deg eller til noen du vil gi boken i gave, må du presisere det i eposten.

Jeg vil nok en gang takke alle dere som kom med innspill. Jeg har ikke nok bøker til å sende en til dere alle som har hjulpet meg, men dere skal vite at jeg samler sammen og tar med meg alle tips og ideer i den videre arbeidsprosessen med å oppgradere designet på bloggen!


 Heart 

 

Bloggkategori

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift