Kokostopper

Kokostopper
Ingredienser

50 g smør
2 egg
1 dl sukker
200 g kokos

Fremgangsmåte

Smelt og avkjøl smøret. Pisk sammen egg og sukker med en stålvisp (du trenger ikke å piske eggedosis). Rør i smøret og kokos. La deigen stå og svelle i ca 15 min.

Klikk ut spiseskjestore topper og sett dem på stekeplate dekket med bakepapir. Stek toppene midt i ovnen ved 175°C i ca 15 min. La kakene avkjøles helt på platen før de flyttes.

Tips

Kokostoppene er veldig skjøre når de er varme, og går lett i stykker hvis de tas av platen rett etter at de er kommet ut av ovnen. Når de er blitt helt kalde, går det nokså lett å få dem hele av platen, men vær litt ekstra forsiktig også da.

Siden deigen ikke inneholder noe mel, er kakene myke i konsistensen også når de er kalde.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

12 kommentarer

Anbefales - helt super oppskrift! Var i utgangspunktet litt skeptisk... trodde de skulle "flyte ut" pga smøret. Det gjorde de ikke! :-)

Har laget mange ganger og alle elsker disse kokostopper. Jeg pleier å tilsette litt hvetemel (cirka 3 spiserskjer. Jeg steker 15 i 190grader.

Dette var nydelige kokostopper.
De fløt ikke ut!
Myke og med god smak.
Lette å lage.
Tok kort tid.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift