Det søte livs julekalender Luke 11: Vinn 1 års kaffeabonnement fra Kaffebox.no

Sponset innlegg.

I dag vil jeg ikke bare komme med en fantastisk giveaway som gjemmer seg i Luke 11 av Det søte livs julekalender.

Jeg vil også gi deg det ALLER BESTE JULEGAVETIPSET hvis du lurer på hva du skal gi til den som har ALT fra før:


Et kaffeabonnement fra Kaffebox.no

 



Hos KaffeBox.no kan du kjøpe kaffeabonnement og få tilsendt månedlige pakker hjem til deg med DEN BESTE KAFFEN fra Skandinavias topp mikrobrennerier!

 

Til svært gunstige priser leveres nøye utvalgt spesialkaffe fra alle kanter av verden og du kan selv velge om kaffen skal leveres i form av kaffebønner, eller ferdig malt og klar til bruk. I begge tilfeller er kaffen man får helt nybrent!

 

Eksklusiv innpakning og informative faktaark med informasjon om kaffen opprinnelse gjør det gøy og lærerikt, og man kan glede seg til å få en spennende pakke med helt nye kaffesorter i postkassa hver eneste måned.

 

Jeg har selv testet kaffeabonnementet i 2 måneder nå, og jeg kan med hånd på hjertet si at dette er noe jeg kan anbefale alle kaffeelskere å prøve! 

Spenningen var stor da den første pakken lå i postkassen min.

 

 

Delikat innpakket fant jeg 2 poser kaffe.

 

 

Fra tittelen på kaffen skjønte jeg at dette var spennende greier.

 

Kaffetypene jeg fikk var 1 pakke espressokaffe fra Etiopia

 

 

Og en pakke kaffe fra Rwanda

 

 

All kaffe som sendes fra KaffeBox.no er garantert av aller høyeste kvalitet. Kaffen kvalifiserer som Speciality coffee (definert her) og i fjor oppnådde en kaffevariant til og med å bli kvalifisert til Cup of Excellence (som er kaffeverdenens form for Oscar-utdeling, se nærmere her).

Det er videre et viktig poeng at kaffen er garantert rettferdig handlet, og med rettmessig fortjeneste til de som produserer kaffebønnene.

Vi snakker altså om kvalitet i alle ledd, også når det gjelder den etiske og samfunnsmessige siden ved kaffeproduksjon - som jo gir en god følelse både nå i julen og ellers.  Innocent

 

Inni esken lå det et faktaark for hver kaffetype med mer informasjon om kaffen.

 

 

 

Det luktet helt HIMMELSK da jeg åpnet den ene posen med kaffebønnene.

 

 

Siden jeg har kaffekvern hjemme, bestilte jeg hele kaffebønner. Det går som sagt like greit å bestille ferdig malt kaffe, slik at det kun er å sette på kaffetrakteren når du får kaffen i posten.

 

 

Kaffeposene hadde en praktisk lukkemekansime på toppen for å sikre lufttette poser også etter at de hadde vært åpnet. Det gjorde at kaffebønnene beholdt sin herlige aroma gjennom hele måneden.

 

 

Etter å ha kost meg med disse to deilige posene med kaffe i en hele måned, kom det en ny pakke i postkassen min.

 

 

Denne gang så var det helt nye varianter.

 

 

Den ene kaffetypen var fra Etiopia og den andre fra Costa Rica.

 


Også denne gangen strømmet det mot meg en helt herlig kaffearoma da jeg åpnet den ene posen.

 

 

Det fulgte med to kraftig strips til å lukke posene med slik at også disse posene holder seg tette helt til jeg får brukt opp all kaffen.

 

 

Jeg må virkelig si at jeg og resten av familien har begynt å bli kraftig bortskjemte når det gjelder kvaliteten på kaffen vi drikker her hjemme.

Og dette takket være KaffeBox.no!

 

 

Jeg gleder meg allerede til at neste pakke med kaffe kommer i posten.  Icon e biggrin

 

 

Hos KaffeBox.no kan du kjøpe månedsabonnement som du når som helst kan avslutte eller ta pause i. Det går også an å kjøpe Gavekort på et kaffeabonnement for et begrenset antall måneder = DEN PERFEKTE JULEGAVENSmile

Som leser av Det søte liv tilbyr KaffeBox.no deg en spesialrabatt på kr 50 ved første forsendelse. Rabatten gjelder i uke regnet fra i dag ved bruk av rabattkoden detsoteliv.

Er du riktig heldig kan du her vinne 1 års gratis kaffeabonnement (250g/måned til en verdi av kr 1788,-) fra KaffeBox.no.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar til dette blogginnlegget før søndag 14. desember 2014 kl. 21.00. Vinneren trekkes samme kveld og annonseres her på bloggen. NB! Merk at dere selv må følge med på om dere vinner eller ikke. Vinneren må kontakte meg på e-post til kristine@detsoteliv.no og gi meg info om navn og adresse innen 1 uke etter trekningen, ellers bortfaller giveawayen.
 

Lykke til alle sammen!

Livet er for kort til å drikke dårlig kaffe!  Smile

 





♥ ♥ ♥ ♥

 

Bloggkategori

140 kommentarer

Så spennende :-) Passet meg bra, avhengig av kaffe hver morgen. Her får man virkelig prøvd forskjellige kaffesorter.

Ohhh så digg giveaway. En dag uten kaffe er energiløst..hvis jeg vinner så blir det deilig kaffe hver eneste dag med masse energi og bakte kaker fra det søte live...nammmm

Jeg ELSKER kaffe, greier ikke en dag uten ;-) Og dette er noe det er fint å gi til noen som har alt <3 :-)

Helt enig - livet er for kort og godt til å drikke dårlig kaffe. De små kaffebrenneriene skal ha stor takk for å ta oss kaffedrikkere på alvor.

Pappa er veldig glad i kaffe og drikker mange kopper om dagen, jeg drikker også kaffe en gang innimellom. Hadde vært gøy å vinne :)

Åh, himmelsk kaffe <3 Ønsker meg virkelig det <3
Finnes jo ikke noe bedre enn fantastisk deilig kaffe!

Herlig! Jeg har lenge lurt på hva jeg kan gi foreldre som "har alt" til jul... Nå fikk jeg svaret! :)

Å ja

Åh, dette er virkelig drømmepremien for meg! Jeg elsker kaffe i de fleste varianter og liker kjempegodt å prøve ut nye merker og typer. Krysser alt jeg har for at jeg blir den heldige!

Detta hade ju varit så hyggligt o vinne! Deilige ting är det svårt att få för mycket av!

Skjønner ikke at noen klarer seg uten kaffe!! Skjønner man ikke skal være egoistisk, men dette hadde vært perfekt til meg

Klem
Camilla

Om jeg er så heldig å vinne ønsker jeg å gi dette i gave til mine svigerdoreldre som er hjertelige kaffe elskere. Det hadde vært den perfekte gave.

WOW!! Dette høres genialt ut! Jeg er en ihuga kaffeelsker, dette abonnementet er nok verd sin vekt i gull!

Dette såg spennende ut! Er veldig glad i god kaffe, og liker å prøve nytt - så ja takk :-)

Dette hadde vært den perfekte julegaven til pappa! Vet han hadde blitt super fornøyd med dette :)) supert julegavetips!

Dette hadde vært midt i blinken for min kjære, som er helt avhengig av kaffe!

Så utrolig bra julegavetips! Dette abonnementes blir å finne under juletreet til mine kaffitørste foreldre :D

Ååh, det hadde vært helt fantastisk å vinne dette for en kaffe-elskende student. Dårlig økonomi og høyt kaffe-konsum er ikke alltid en god kombinasjon! God jul :)

Hos meg går det mye kaffe. Jeg har alltid god kaffe, og det lokker mange venner på kaffebesøk :) Så jeg vil gjerne prøve kaffebox sin kaffe :D

Åh, for en drømmepremie!!! Er ei skikkelig kaffekjerring med utpreget sans for god kaffe og høyt kaffebudsjett. Fantastisk opplegg med å få muligheten til å prøve mange nye sorter med skikkelig kvalitetskaffe. Krysser alt og holder både kvern og trakter klar i tilfelle jeg skulle bli den lykkeligste vinneren noensinne. Ha ei fantastisk flott tredjesøndagiadventhelg :)

Så herlig - dette ønsker jeg meg! Det hadde vært en super overraskelse og gitt mange fine morgenstunder! God kaffe er et must for en god start på dagen!

jeg ønsker å vinne for min søster, Marte. Hun er medlem av Kaffebox nå men kunne trengt å fått et gratis abbonement til neste år. Søsteren min stiller alltid opp for meg og tar vare på meg. Hun er moden, morsom og intelligent, og har (og er) et godt forbilde for meg som lillesøster. Hun har arbeidet på Starbucks, og er over gjennomsnittet optatt og interessert i kaffe. For en tid tilbake fikk hun påvist MS, og jeg tror kaffe er noe som får henne til å mestre hverdagene på en bedre måte. Hun fortjener å ha det bra, så derfor ønsker jeg å vinne for henne! :-) Hennes blogg er : martemedms.blogg.no

Hilsen Hanne

Enda en flott gave i kalenderen OG et flott tilbud til oss som leser bloggen din!! Håper i det lengste!!

Wow for en flott premie!
Dette hadde jeg ikke hørt om, for en genial idé med kaffeabonnement :D

Nå som jeg endelig har blitt voksen nok (37 år...) til å drikke kaffe, og virkelig nyte den, hadde dette vært perfekt!

Dette hadde vært en kjempefin adventsgave å vinne. Pleier aldri å vinne noe, så derfor hadde dette vært ekstra hyggelig å få ☕

Vi drikker mye kaffe her i huset, sitter med en kopp i handa nå også, hehe! Ville vært en kjempehyggelig gave å vunnet for oss to kaffeelskere, jatakk! :)

dette hadde vært noe, her i huset går det mye forskjellig kaffe som jeg kjøper med meg fra kaffebarer

Hei:)
Fantastisk premie!! Spennende å kunne få kaffe i posten hver mnd.
Jeg er nok det en vil si over gjennomsnittet glad i kvaffe så jeg er mer enn gjerne med på denne flotte trekningen:)
Ha en fin dag og riktig god helg!
Hilsen Kristin

Så spennende! Jeg drikker ikke kaffe selv men jeg vet noen som jeg kan glede med en slik premie :-)

For en fantastisk give away. Her i huset drikker vi 2-4 kanner om dagen,så dette hadde kommet godt med

Åååå!! Dette hadde vært en fantastisk julegave til mamma! Det hadde vært veldig gøy å vinne, krysser alle fingrene for det;)

Elsker kaffe, og har ingen annen kaffebutikk i nærheten enn den vanlige matbutikken. Dette hadde vært julegaven for meg , selv om jeg ikke har alt ;-)!!

Krysser fingrene :) Et helt år med deilig kaffe i postkassen hadde vært helt fantastisk :)

Så spennende! Dette har vi tenkt lenge på, og å vunnet her hadde jo vært det perfekte første steget :) Takk for en inspirerende blogg, med mange gode fristelser!

Ååå, det var jo en perfekt julegave til en kaffeelsker, som meg. :) Kollegene mine på jobben skal også få nyte godt av denne, om jeg vinner! :)

det må jo være den ultimate drømmegaven for både meg og mannen min. Ingenting er som en god kopp kaffe :)

Så godt med kaffe - så jeg sier ja takk, svært gjerne. Spennende:) En fantastisk kalendergave.

Himmelen bringer sol og væte, Livet bringer sorg og glede.
Men en trøst du alltid får, ved en liten kaffetår!

Ja takk

Kaffe<3 Klarer meg ikke uten...så jeg ble voksen til slutt ;) Vil gjerne være med på giveaway...

Jeg er en stor kaffe drikker og nyter koppen min fra hele mitt hjerett hehehe. Dette ønsker jeg sterkt :)

Jeg er ei skikkelig kaffekjerring, så dette hadde vært midt i blinken for meg. Ja takk, tar gjerne !

Elsker kaffe! Har akkurat fått meg en egen liten espresssomaskin, så det ville vært perfekt:)

Dette hadde vært den mest perfekte gaven til kjæresten min til jul! :D
Jeg ønsker meg dette veldig mye!

Den perfekte gaven for meg! Skal også kjøpe en ny kaffemaskin passer perfekt
Mvh Amnah

Dette er en perfekt julegave til min mor som er avhengig av å ha kaffe hver dag. :)
Så hvis jeg vinner dette så vil jeg gi dette til min fantastiske mor. <3

Den perfekte gave til samboeren min. Hadde vært gøy å vinne :-)

Kaffe er ikke bare bare. Kjører til Sverige nå å kjøper annenhver måned. Så det har vært supert om jeg kunne ha vært med på dette.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift