Baby Food Mango Cake

Baby Food Mango Cake
Ingredienser

3 egg
400 g sukker
3 dl matolje
2 ts vaniljeessens
300 g hvetemel
1,5 ts natron
400 g pære - og mangopuré barnemat (se tips)

Fremgangsmåte

Pisk sammen egg, sukker, vaniljeessens og matolje med en stålvisp. Sikt inn hvetemel og natron. Rør inn barnematen.

Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca 30 min (sjekk med kakenål). Avkjøl kaken helt i formen. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Del kaken opp i passe store firkanter.

Tips

Kaken er holdbar i kjøleskapet. Den kan også fryses.

Du får kjøpt pære- og mangomos i barnematserien til Nestlé. Du bruker 2 glass à 195 g til denne kaken.

I stedet for mangomos kan du bruke for eksempel eplemos, pæremos, aprikosmos, osv, eller en kombinasjon av disse. Smaken på kaken vil bli helt annerledes for hver gang!

Marsipanblomstene som du ser på bildet er kjøpt hos hobbybutikken Panduro. Alternativt kan du sikte litt melis over kakestykkene før servering.

Kakekategori
Allergier og preferanser

1 kommentar

Hei.

God og saftig kake denne Baby Food Mango Cake, men litt i søteste laget her. Ganske fersk på baking, så spørsmål er som følger. Dersom sukkermengden reduseres med 100 g. - hva bør økes for å oppnå samme volum på deigen - eller er det bare å redusere sukkeret?

Hilsen
Kaj Ove

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift