Brownies med sjokoladecookies

Her har du både brownies og cookies på én gang!! Og resultatet blir - som du sikkert kan tenke deg - KNALLGODT! 

Oppskriften er til stor langpanne.

Brownies med sjokoladecookies
Ingredienser

200 g smør
400 g kokesjokolade
7 egg
7 dl sukker
6 dl hvetemel

Topping:
200 g sjokoladecookies (f.eks. 1 pk Café Brownie Cookies fra Sætre Kjeks)

Fremgangsmåte

Smelt smøret. Brekk opp sjokoladen og la den smelte i det varme smøret. Bland godt. Visp lett sammen egg og sukker i en stor bakebolle med stålvisp (ikke pisk eggedosis) Rør inn smørsjokoladen. Tilsett hvetemelet og rør deigen jevn.

Ha deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Grovhakk sjokoladecookiesene og strø på toppen av kaken.

Sett kaken midt i ovnen og stek ved 180°C i ca 40 min. La kaken avkjøles helt i langpannen. Del opp i firkanter.

Tips

Café Brownie Cookies fra Sætre Kjeks passer perfekt til denne kaken, fordi cookiesene er sprø og har ekstra god sjokoladesmak. Finner du ikke disse kjeksene i butikken, kan du forsøke med andre typer sjokoladekjeks. Du kan også bruke hjemmelagede, sprø sjokoladesmåkaker.

Kakekategori
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift