Crunchy Frog

"Crunchy Frog" - eller "Knasende frosker", som vel dette blir på norsk - har amerikansk opphav og består av melkesjokolade, nøtter og corn flakes. Superenkelt å lage, spennende og KJEMPEDIGG! Mitt tantebarn Jenny synes riktignok at de ligner mer på kråkeboller enn på frosker, men sier likevel at de er veldig gode:-)

Oppskriften gir 15 stk.

Crunchy Frog
Ingredienser

200 g melkesjokolade
0,5 ts kanel
50 g hasselnøtter
50 g cornflakes

Fremgangsmåte

Smelt melkesjokladen i en bolle over vannbad. Rør i kanel, fint hakkede nøtter og corn flakes (knus gjerne corn flakesen litt med hendene først). Rør sammen med en skje til alt er godt blandet.

Dekk en fjøl e.l. med et stykke bakepapir. Sett topper på bakepapiret ved hjelp av to spiseskjeer. Sett kaldt til sjokoladen har stivnet.

Tips

Du kan sløyfe kanelen hvis du ønsker, men personlig synes jeg at kanelen gir en kjempegod smak til disse kakene.

"Crunchy Frog" oppbevares i tettsluttet boks i kjøleskapet med matpapir mellom lagene.

Se også oppskrift på "Sjokoladeflakes" og "Crispy Crackolates".

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser
Stikkord

1 kommentar

Hva slags cornflakes bruker du?
Og eventuelt hvilke cornflakes, kan man bruke og bør ikke brukes?

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift