Eple- og bjørnebærmuffins


Mmmm, saftige og kjempegode muffins med smak av eple, bjørnebær og kanel...

 

 

Dette smaker nydelig!

 

 

Oppskriften gir ca 20 muffins.

 

 

Ingredienser:

♥ 2 egg
♥ 2,5 dl melk
♥ 1 dl olje
♥ 200 g sukker
♥ 1 ts salt
♥ 1 ts kanel
♥ 4 ts bakepulver
♥ 400 g hvetemel
♥ 3 epler
♥ 200 g bjørnebær

Pynt:
♥ brunt sukker
♥ 100 g bjørnebær (kan sløyfes)

 

Fremgangsmåte:

Visp sammen egg, melk, olje og sukker. Bland inn salt, kanel og bakepulver. Rør deretter inn hvetemelet. Det skal bli en nokså fast deig.

Skrell og rens eplene og del dem i små biter. Del bjørnebærene på midten. Vend eple- og bjørnebærbiter forsiktig inn i deigen.

Sett papirformer i muffinsbrett og fyll formene ca. 2/3 fulle med deig.

Dryss over brunt sukker

Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i 20-25 minutter, eller til de er gjennomstekte og gylne.

 

 

Ååå, det lukter så godt!

 

 

Tips:

♥ Disse muffinsene nytes best nystekte! De du måtte få til overs, kan fint puttes i fryseren. 

♥ Pynt de ferdige muffinsene med bjørnebær hvis du vil gjøre dem ekstra festlige, men det er ikke nødvendig. 

 

 

 

Det er nydelig, fruktig smak på disse muffinsene!

 

 

Kos deg!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Eple- og bjørnebærmuffins
Ingredienser

♥ 2 egg
♥ 2,5 dl melk
♥ 1 dl olje
♥ 200 g sukker
♥ 1 ts salt
♥ 1 ts kanel
♥ 4 ts bakepulver
♥ 400 g hvetemel
♥ 3 epler
♥ 200 g bjørnebær

Pynt:
♥ brunt sukker
♥ 100 g bjørnebær (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

Visp sammen egg, melk, olje og sukker. Bland inn salt, kanel og bakepulver. Rør deretter inn hvetemelet. Det skal bli en nokså fast deig.

Skrell og rens eplene og del dem i små biter. Del bjørnebærene på midten. Vend eple- og bjørnebærbiter forsiktig inn i deigen.

Sett papirformer i muffinsbrett og fyll formene ca. 2/3 fulle med deig.

Dryss over brunt sukker

Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i 20-25 minutter, eller til de er gjennomstekte og gylne.

Tips

♥ Disse muffinsene nytes best nystekte! De du måtte få til overs, kan fint puttes i fryseren. 

♥ Pynt de ferdige muffinsene med bjørnebær hvis du vil gjøre dem ekstra festlige, men det er ikke nødvendig. 

Kakekategori
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift