Kokoskaker

Kokoskaker er nydelige småkaker som er lettvinte å lage!

Potetmel gir ekstra fin konsistens. Dessuten er disse kakene fine for de som ikke tåler hvetemel. 

Oppskriften gir 30 stk.

 

Kokoskaker
Ingredienser

100 g smør
5 ss sukker
1 egg
1 ts vaniljepasta eller -ekstrakt
180 g potetmel
50 g kokos

Fremgangsmåte

Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn egget og vanilje. Rør så inn siktet potetmel og kokos. Bland godt sammen.

Bruk to teskjeer og sett små topper av deigen på stekeplater dekket med bakepapir. Stek på midterste rille i ovnen ved 190°C i ca 10 minutter, til de er gylne. Avkjøl kakene litt på platen før de flyttes over på rist og avkjøles helt.

Tips

Oppbevar småkakene i tettsluttet kakeboks.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift