Riskaker med melkesjokolade

Riskaker er superenkelt å lage og består kun av melkesjokolade og puffet ris.

Barnas favoritt!

Riskaker med melkesjokolade
Ingredienser

200 g melkesjokolade
100 - 200 g puffet ris

Fremgangsmåte

Smelt sjokoladen over vannbad. Rør inn puffet ris.

Ha bakepapir på et brett. Legg spiseskjestore topper av blandingen på bakepapiret. Alternativt kan du sette topper i muffinsformer av papir.

La Riskakene stå kjølig til de har stivnet.

Tips

Melkesjokoladen kan byttes ut med kokesjokolade.

Oppbevares kjølig.

Se også oppskrift på Risboller og Ristopper.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift