Sjokoladepudding med krem

 

Always & forever!

 Heart

 

 

Lag nydelig sjokoladepudding til helgen!

 

 

Oppskriften gir 4 porsjoner.

 

 

Ingredienser:

♥ 5 dl kremfløte
♥ 1 dl sukker
♥ 200 g kokesjokolade
♥ 3 plater gelatin

Pynt:
♥ 2,5 dl kremfløte
♥ små sjokoladehjerter eller annen sjokoladepynt

 

Fremgangsmåte:

Start med å legge gelatinplatene i bløt i kaldt vann.

Kok opp kremfløte og sukker i en kjele. Ta kjelen av platen. Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i den varme fløten. Tilsett deretter oppdelt kokesjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.

Fordel sjokoladefløten i 4 dessertskåler eller -glass og sett dem i kjøleskapet over natten (eller i minst 4 timer) så sjokoladepuddingen stivner.

Pynt med pisket krem og sjokoladepynt.

 

 

 

Tips:

♥ Sjokoladepuddingen kan fint lages dagen i forveien, med den piskede kremen bør helst være helt fersk!

♥ Se også Sjokolade-panna cotta med konjakk og Panna cotta med melkesjokolade.

 

 

... Utrolig populær dessert hos både store og små!  Yum 

 

 

 

 Heart  Ønsker deg en fin helg!

 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Sjokoladepudding med krem
Ingredienser

♥ 5 dl kremfløte
♥ 1 dl sukker
♥ 200 g kokesjokolade
♥ 3 plater gelatin

Pynt:
♥ 2,5 dl kremfløte
♥ små sjokoladehjerter eller annen sjokoladepynt

Fremgangsmåte

Start med å legge gelatinplatene i bløt i kaldt vann.

Kok opp kremfløte og sukker i en kjele. Ta kjelen av platen. Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i den varme fløten. Tilsett deretter oppdelt kokesjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.

Fordel sjokoladefløten i 4 dessertskåler eller -glass og sett dem i kjøleskapet over natten (eller i minst 4 timer) så sjokoladepuddingen stivner.

Pynt med pisket krem og sjokoladepynt.

Tips

♥ Sjokoladepuddingen kan fint lages dagen i forveien, med den piskede kremen bør helst være helt fersk!

3 kommentarer

Hei. Ser etter oppskrift uten egg. Denne er eggehvite ( gelatin) i... Litt kjedelig når oppskrifter med egg dukker opp under " oppskrifter uten egg"

Veldig god dessert, men porsjonene er store. Kan godt bruke mindre glass/skåler slik at det blir til 6 i stedet. Jeg brukte også friske bær på toppen i stedet, noe som gjorde det hele mye friskere, og syrligheten fra bærene passet veldig godt til den mektige sjokoladen.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift