Vanilla Cupcakes with Strawberry Marshmallow Fluff Frosting


Her har du kjempenydelige vaniljecupcakes dekket med en helt spesiell frosting, som lages med marshmallowkrem - også kalt "Marshmallow Fluff". Marshmallow Fluff er en søt og klissete marshmallowkrem, som fås kjøpt i både hvit og rosa variant.

Hvit marshmallowkrem kan lages selv, men det enkleste er så klart å kjøpe den ferdig. Frostingen på disse cupcakesene er laget med den rosafargede Marshmallow Fluffen med jordbærsmak. Den herlige, litt godteriaktige jordbærsmaken er det vanskeligere å produsere hjemme - så her anbefaler jeg deg å bruke den ferdigkjøpte typen. Vaniljekrempulver, som også tilsettes frostingen, gjør at den holder formen bra når den sprøytes, og gir deilig vaniljesmak som harmonerer veldig bra med jordbærsmaken på marshmallow fluffen.

 

Herlige og kule cupcakes!

 

Oppskriften gir 12 stk.

 

Ingredienser:

Vanilla Cupcakes:
♥ 150 g smør
♥ 150 g sukker
♥ 2 store egg
♥ 1,5 dl melk
♥ 2 ts vaniljesukker
♥ 2 ts bakepulver
♥ 250 g hvetemel

Strawberry Marshmallow Fluff Frosting:
♥ 175 g mykt smør
♥ 5 dl melis
♥ 200 g Marshmallow Fluff med jordbærsmak (1 boks)
♥ 3 ss vaniljekrempulver (se tips)
♥ 1 ts vaniljeekstrakt

 

Fremgangsmåte:

Vanilla Cupcakes:
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen. Sikt mel, vaniljesukker og bakepulver. Vend dette inn i smørkremen vekselsvis med melken og bland til en jevn deig.

Sett papirformer i muffinsbrett og fyll deigen i formene så de blir 2/3 fulle.

Stek muffinsene midt i ovnen ved 180°C i ca 15 min, til de er gylne og gjennomstekte. Avkjøles helt.


Marshmallow Fluff Frosting:
Pisk sammen alle ingrediensene til en jevn og luftig krem.

Ha marshmallowkremen i en sprøytepose, og sprøyt vakre topper på hver muffins.

 

 

Tips:

♥ Her har jeg som sagt brukt ferdigkjøpt, rosa Marshmallow Fluff med jordbærsmak, som selges på plastbegre (innhold 213 gram, så du trenger 1 boks til denne oppskriften).

 


Dette produktet får du kjøpt i flere av de store matvarebutikkene som fører amerikanske produkter slik som for eksempel Meny og Ultra. Enkelte nettbutikker som selger kakepynteutstyr selger også dette produktet.
 

♥  Jeg har her brukt det engelske vaniljekrempulveret av merket Bird's som også fås kjøpt i enkelte velassorterte matbutikker i Norge, men det går like godt å bruke en norsk variant (for eksempel 3 ss av pulveret som heter Kakefyll med vaniljesmak (uten koking) fra Freia).  


 

Populære cupcakes blant barn og voksne!

 

 

♥ På bildet har jeg brukt muffinskopper av stiv papp som ikke trenger å settes i muffinsbrett for å holde fasongen. Du finner flere varianter i kjøkkenutstyrsbutikker og nettbutikker som selger kakepynteutstyr.

 

 

Mange skolebarn hadde siste skoledag i dag. Jeg husker så godt den deilige frihetsfølelsen man får når siste skoledag er over! God og lang sommerferie ønsker jeg dere!  Smile 

Vi andre får nyte at det er fredag og helg!  

 

 

I helgen skal jeg jobbe med den siste finpussen på Det søte livs jubileumsbok. Den blir så fin, og jeg gleder meg utrolig til å vise den til dere! 

Utgivelsesdatoen er fastsatt til 1. september og lanseringsfesten er planlagt til den 4. september i lokalene til forlaget Cappelen Damm. Hold av kvelden hvis du er i Oslo den dagen  Wink   Masse mer informasjon følger snart - så følg med! 


Jeg har tenkt å kose meg med litt kake i helgen også.  Smile 

 

Nydelige cupcakes!   Heart 

 

Vanilla Cupcakes with Strawberry Marshmallow Fluff Frosting
Ingredienser

Vanilla Cupcakes:
♥ 150 g smør
♥ 150 g sukker
♥ 2 store egg
♥ 1,5 dl melk
♥ 2 ts vaniljesukker
♥ 2 ts bakepulver
♥ 250 g hvetemel

Strawberry Marshmallow Fluff Frosting:
♥ 175 g mykt smør
♥ 5 dl melis
♥ 200 g Marshmallow Fluff med jordbærsmak (1 boks)
♥ 3 ss vaniljekrempulver (se tips)
♥ 1 ts vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

Vanilla Cupcakes:
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen. Sikt mel, vaniljesukker og bakepulver. Vend dette inn i smørkremen vekselsvis med melken og bland til en jevn deig.

Sett papirformer i muffinsbrett og fyll deigen i formene så de blir 2/3 fulle.

Stek muffinsene midt i ovnen ved 180°C i ca 15 min, til de er gylne og gjennomstekte. Avkjøles helt.


Marshmallow Fluff Frosting:
Pisk sammen alle ingrediensene til en jevn og luftig krem.

Ha marshmallowkremen i en sprøytepose, og sprøyt vakre topper på hver muffins.

Tips

♥ Her har jeg som sagt brukt ferdigkjøpt, rosa Marshmallow Fluff med jordbærsmak, som selges på plastbegre (innhold 213 gram, så du trenger 1 boks til denne oppskriften). Dette produktet får du kjøpt i flere av de store matvarebutikkene som fører amerikanske produkter slik som for eksempel Meny og Ultra.

♥  Jeg har her brukt det engelske vaniljekrempulveret av merket Bird's som også fås kjøpt i enkelte velassorterte matbutikker i Norge, men det går like godt å bruke en norsk variant (for eksempel 3 ss av pulveret som heter Kakefyll med vaniljesmak (uten koking) fra Freia). 

♥ På bildet har jeg brukt muffinskopper av stiv papp som ikke trenger å settes i muffinsbrett for å holde fasongen. Du finner flere varianter i kjøkkenutstyrsbutikker og nettbutikker som selger kakepynteutstyr.

6 kommentarer

Hei!
Har lyst til å prøve disse:) Men bruker du smør uten salt?

Veldig gode men den kremen var forferdelig tykk. Vet ikke hvilke sprøyte pose du har brukt men jeg brukte en vanlig i silikon og måtte presse for harde livet for å få ut noe.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift