White Chocolate Fudge Brownies

"Girls just wanna have fun..." Noen helger er rett og slett fantastiske oppturer, hehe.. 😉 Hvis du vil forlenge velværefølelsen inn i uken, vil jeg anbefale "White Chocolate Fudge Brownies"! Du hører det på navnet, ikke sant? Dette er usedvanlig herlige saker.

På den amerikanske nettsiden der jeg fant oppskriften stod denne beskrivelsen av kaken: "They be sure to knock your socks off and make you wanna indulge before calling the Chocolate Police!!!".

Oppskriften passer til liten langpanne.

White Chocolate Fudge Brownies
Ingredienser

3 store egg
1 dl sukker
185 g smør
375 g hvit sjokolade
1 ss vaniljeessens
3,5 dl hvetemel
1,5 dl mørke chocolate chips (se tips)

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker. Smelt smøret i en kjele. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt hvit sjokolade. La sjokoladen smelte og rør blandingen jevn. Rør i vaniljeessens. Ha dette så i eggedosisen. Bland deretter i hvetemelet til en jevn deig. Vend i chocolate chips (eller hakket kokesjokolade) til slutt.

Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 35 min. Avkjøl kaken i formen. Løft den ut av formen ved å ta tak i bakepapiret og del opp i passe store firkanter.

Tips

Amerikanske chocolate chips fås blant annet kjøpt i butikkene til Meny. Uansett går det like fint å bruke grovt hakket kokesjokolade (150 g) eller å bruke norsk, mørke sjokoladelinser (fra Freia) eller oppdelte mokkabønner.

Kakestykkene holder seg myke lenge om de oppbevares kjølig og innpakket i plast. De er også fine å fryse og tiner nokså raskt.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift