Arkiv: juli 2005

31.07.2005

"Ritzkake" er knallgod og litt enklere variant av den populære "Snickerskaken" (se oppskrift her på detsoteliv.no). Server gjerne pisket krem ved siden av!

Kategorier: Sjokoladekaker
31.07.2005

Dette er en kjempelekker ostekake med sterk og deilig smak av After Eight mintsjokolade! Kaken passer ypperlig som dessert sammen med en kopp god kaffe.

Kategorier: Ostekaker
31.07.2005

Aprikoser, tyttebær og appelsinsaft gjør denne nydelige, mørke konfektkaken ekstra spennede! Konfektkaken er mektig og litt fuktig og har sterk sjokoladesmak. Absolutt kjempenydelig!

Kategorier: Sjokoladekaker
30.07.2005

"Fruktnøttkake i langpanne" er en myk og saftig sjokoladekake som er dekket med nydelig glasur laget med Fruktnøttsjokolade! Oppskriften er til stor langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
30.07.2005

"Epleboller" er enkle å lage og veldig populære! Bollene består av hvetedeig som er smaksatt med kanel og fylt med søtet eplemos med biter. På toppen er bollene glasert med melisglasur og pyntet med mandelflarn. Oppskriften gir 20 stk.

Kategorier: Gjærbakst o.l.
30.07.2005

"Jordbærboller" er saftige og DEILIGE boller fylt med jordbærsyltetøy. Se også "Bringebærboller". Oppskriften gir 24 stk.

Kategorier: Gjærbakst o.l.
30.07.2005

Her har du en gammel, amerikansk oppskrift på banankake, som er en av de aller beste jeg noensinne har smakt!! Banankaken er helt spesiell og inneholder modne bananer, lyse rosiner, hakkede valnøtter og mørk rom! Kakeoppskriften er hentet fra oppskriftsboken "How to be a domestic goddess" fra den kjente, engelske TV-kokken Nigella Lawson, som igjen har hentet oppskriften fra en amerikansk kokebok som heter "Old-Fashioned Baking Book: Recipes from an American Childhood".

Kategorier: Formkaker
30.07.2005

"Corn Flakes Banana Muffins" er amerikanske muffins som er laget med most banan, brunt sukker, krydder og corn flakes. Muffinsene er lettlagede og saftige! Oppskriften gir 15 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
30.07.2005

"Corn Flakes Strawberry Muffins" er store, deilige og saftige muffins som er basert på oppskriften på "Corn Flakes Muffins", men som i tillegg er fylt med jordbærsyltetøy. Oppskriften gir 12 nydelige muffins!

Kategorier: Muffins/Cupcakes
30.07.2005

Cocktailbær fås nå kjøpt i både rød, gul og grønn farge. Et lite kakefat med disse kjempegode "Cocktailkakene" ser både lekkert og fristende ut! Oppskriften gir 60 stk.

Kategorier: Småkaker

Sider

Tweet