Arkiv: mars 2012

31.03.2012

Nydelige, myke boller med hjemmelaget sitronfyll.

Smaker spesielt godt til påske! Teeth smile

 

 

Kategorier: Gjærbakst o.l.
30.03.2012

 

Her får dere et par deilige fristelser av meg med dere inn i helgen:-)

XOXO - Hugs & Kisses to my fave people!

Kategorier: Muffins/Cupcakes
27.03.2012

For en dag! Fantastiske 21 varmegrader i Oslo selv om vi fortsatt bare er i mars. Tror til og med at jeg har klart å bli solbrent av å sitte ute i ettermiddag. Regular smile

På en slik dag passer det vel utmerket med noen sommerlige "Flower Cupcakes" på Det søte liv. Jeg har laget myke vaniljecupcakes som jeg har dekket med et tynt lag vaniljefrosting. Så har jeg laget blomster med oppklippede, store marshmallows som jeg har dyppet i pastellfarget, krystallisert sukker. I midten av blomstene har jeg plassert gelétopper.

Så kjempelettvint og morsomt å lage, og resultatet blir superlekre, fargeglade cupcakes som vekker oppsikt!

Kategorier: Muffins/Cupcakes
25.03.2012

Det er søndag 25. mars, strålende solskinnsvær i Oslo og en perfekt dag for å markere den store, internasjonale vaffeldagen her på Det søte liv! I dag bakes det vafler i alle varianter over hele verden!

Denne gangen har jeg valgt meg ut vaffeloppskriften til Sjømannskirken i Antwerpen som ligger i Belgia. Jeg har fra før testet ut mange andre av Sjømannskirkens fantastisk gode vafler som du finner oppskrift på her på Det søte liv. Ingen av oppskriftene er like, men alle har til felles at de er kjempegode! Denne oppskriften fra Antwerpen er intet unntak og gir deilige, myke vafler med kjempegod kardemommesmak.

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.
23.03.2012

Det har vært en herlig vårdag i Oslo i dag og til søndag er det igjen tid for å stille klokken over til sommertid. Nå er vi ferdige med vinteren, Jippi! Laughing

Her har jeg komponert noen utrolig nydelige, vårlige cupcakes med tropisk smak. Jeg brukte min yndligssmoothie med mango og ananas for å få myke muffins med mild fruktsmak. Så lagde jeg en hjemmelaget, tropisk mousse med den samme smoothien. Fantastisk vellykket! Regular smile

 

 

 

Kategorier: Muffins/Cupcakes
20.03.2012

Når jeg spør min datter på 7 år hvordan kake hun vil at vi skal bake, tar det ikke så lang tid før jeg får svar:-)

Her er en "Rosa prinsessekake" laget med to myke, rosa kakebunner og masse, tykk og glossy marengskrem inni og utenpå. Pynt med lys, glitter og sølvperler om du liker litt ekstra glam. Icon e wink  ♥ ♥

Kategorier: Andre festkaker
18.03.2012

 

"Boller med aprikos og hvit sjokolade" er gyldne, saftige og kjempenydelige å lage til påske! De nystekte bollene lakkes med aprikossyltetøy mens de er varme, hvilket gir dem en glinsende og fristende overflate. Et lite mandeldryss på toppen i tillegg gjør bollene perfekte!

Kategorier: Gjærbakst o.l.
17.03.2012

Sweet Moments with my Sweetheart... Heart

"Sweet Moments" er noe av det beste navnet jeg kan tenke meg på konfekt! Den danske produsenten av luksussjokolader, Anthon Berg, har laget en helt ny serie konfektsjokolader med dette navnet i fire forskjellige smaker: Mini Marsipanbrød (nougat, cognac, double dark og den originale), Mini Terter (plomme i madeira, jordbær i champagne og drue i muskatvin), Nougatkonfekt (med pasjonsfrukt og chili, salt og appelsin) og Bærkonfekt (med jordbær og litchi, blåbær og balsamico, og tranebær og eple). Mmm, høres godt ut ikke sant? Tongue smile

Her har jeg brukt varianten med bærsmak og lagt en konfekt i midten av 8 store, myke sjokolademuffins. På toppen pyntet jeg med fluffy sjokoladekrem og enda en hjertekonfekt. Precious Sweet Moments...

 

 

01.03.2012

Alt for lenge siden jeg har gitt dere en ny oppskrift her på Det søte liv - men la meg da til gjengjeld få gjøre det godt igjen nå ved å gi dere en HELT EKSTRA GOD EN! 

Denne sjokolademoussekaken er pure heaven! Bunnen består av en nøttekake og det tykke laget fyldig sjokolademousse oppå smaker fantastisk av mørk sjokolade og konjakk. Så er det et tynt lag helt mørk sjokoladekrem på toppen.

Her gjelder det å hente frem luksusdyret i deg, lukke øynene og nyyyyte smaken... Yum

Tweet