Arkiv: februar 2013

16.02.2013

Jeg må innrømme at jeg stusset litt både over navnet og ingredienslisten første gang jeg så denne kaken. Men jeg ble nok fristet av appellen som stod i oppskriften: "Knallgod kake - en av de beste!" Vel, jeg måtte teste den ..og ble faktisk helt slått i bakken av de nydelige smakene!!

Vi snakker ekstremt myk sjokoladekakebunn laget med sjokoladepuddingpulver - luftig karamellfromasj - og en helt sykt god sjokoladeglasur! Kaken er glutenfri og inneholder absolutt ikke noe hvetemel. Dette er nok med på å gi den en så lett og kremete konsistens - kaken nærmest smelter på tungen!

Enjoy :-)

11.02.2013

Det ble "Finske fastelavnsboller" på meg til fastelavn i år! Dette er boller som fylles med marsipanskiver og pisket krem. Jeg bruker ekte marsipan (edelmarsipan) for ekstra god smak. Nam!

Oppskriften gir 10 stk store, deilige boller.

 

 

Kategorier: Gjærbakst o.l.
09.02.2013


Hjemmelaget vaniljekrem er nydelig til gjærbakst og som fyll i kaker.

Kategorier: Sauser og kremer
04.02.2013

Valentinesdagen nærmer seg ...and love is in the air :-)

Dette er nydelige jordbærmuffins med krem som ikke kan slå feil. Oppskriften gir 15 stk.

 

 

Kategorier: Muffins/Cupcakes
Tweet