Arkiv: september 2014

30.09.2014


Knallgodt tips til alle kaffeelskere:

Har kaffen i kaffekannen blitt kald, er det ingen grunn til å slå den ut i vasken. Lag heller kaffeisbiter med kafferestene!

Blandet med melk og litt brunt sukker har du en superdeilig kaffedrikk på no time! 

PS: Kaffeisbiter gjør seg også veldig godt i et glass med Baileys... Wink

Kategorier: Drikke
27.09.2014


Alle elsker jo Skolebrød - og her er en herlig variant som lages som Skolebrødsnurrer.

I stedet for å ha vaniljekrem bare i midten, rulles bollene her sammen med vaniljekrem i svingene.

På toppen må det selvsagt være melisglasur og kokos.

Dette er garantert populære boller!  Wink

Kategorier: Gjærbakst o.l.
26.09.2014

Dette er nydelige hvetesnurrer - denne gangen fylt med pæresyltetøy, pærebiter, vaniljesukker og valnøtter. For å gi bollene ekstra deilig vaniljesmak, drysser jeg godt med vaniljesukker på toppen av snurrene. 

Å, så god pære- og vaniljesmak det blir av dette!  Yum

Kategorier: Gjærbakst o.l.
24.09.2014


Hva med å bruke høstens pærer til å lage et nydelig pæresyltetøy med vanilje?

Fantastisk godt til ost, og spesielt til ulike varianter av chèvre fant jeg ut... Wink

23.09.2014


Suuuperenkelt er det å lage denne kaken! Og likevel er den så god!

Du bare rører deigen raskt sammen og heller i formen. På toppen legger du plommebiter og drysser på perlesukker, kanel og fint hakkede mandler. Etter en snau halvtime i ovnen har du en veldig deilig plommekake.  Yum

Kategorier: Formkaker
21.09.2014


"People rarely succeed unless they have fun in what they are doing."

(Dale Carnegie)

 

Noe å tenke over, det der... Klarer du å ha det gøy med det du gjør? Hvis ikke, er det på tide med noen justeringer i livet. Life is too short to be anything but happy!  Smile

Dette er en kake som får frem både smilet og nytelse hos de fleste!

18.09.2014


Mad about Chocolate Crazy Cake!

Mad about U!

Kategorier: Sjokoladekaker
17.09.2014


Her har du herlige, amerikanske, klissete kanelboller med brunt sukker, pekannøtter og glasur!

Yummy!  Yum

Kategorier: Gjærbakst o.l.
16.09.2014

Sponset innlegg.

Høst = perfekt tid for å bake med pærer!

Her har jeg brukt pærer til å lage en nydelig, fransk pæreterte. For å gjøre den ekstra god, har jeg tilsatt malte mandler i bunnen, og så dekket med pæresyltetøy i tillegg til pæreskivene, og til slutt pyntet med store biter valnøtter.

Oppskriften gir 4 porsjonskaker eller en stor, rund terte på ca. 30 cm i diameter.

Kategorier: Paier/Terter
16.09.2014

Sponset innlegg.

Mirabelle-plommer er søte og gule og er kjempefine å bake med!

Her har jeg laget en nydelig fransk terte med disse plommene, som både smaker deilig og ser vakker ut. Du kan enten lage 4 porsjonskaker eller en stor terte på 30 cm i diameter.

Serveres gjerne sammen med pisket krem.

Kategorier: Paier/Terter

Sider

Tweet