Giveaways

10.09.2021

Annonse: Slikkepott.no

Hei dere! 

Endelig helg, og den vil jeg starte med en kjempefin giveaway som vil gjøre deg happy!  Smile chrome

Nettbutikken Slikkepott.no deler nemlig ut en herlig premie til en av Det søte livs følgere, nemlig 6 bokser av det populære strøsselet Happy Sprinkles!

Konkurransen administreres på sidene til Slikkepott.no HER hvor du må delta før søndag 12. september 2021 kl 20.00 for å være med i trekningen.

Vinner trekkes samme kveld og annonseres her på bloggen. Lykke til! 

OPPDATERING 12/9 KL. 20.20: 
Gratulerer til vinneren som ble Linn Louise. Du blir kontaktet på epost-adressen du brukte ved registreringen!  Smile  

Kategori: Giveaways
05.12.2019

Annonse: Adlibris.no

Hei dere! 

Takk for deltakelsen på denne giveawayen. Det er tydeligvis flere enn meg som synes Mummi-produkter er koselige! 

Det kom inn 233 kommentarer på bloggen, 823 kommentarer på Instagram og over 12.100 kommentarer på Facebook!

Wow, for et engasjement! 

Jeg har trukket en vinner blant kommentarene på Facebook denne gangen. Klikk deg inn på dette innlegget hvis du lurer på hvem det ble. 

Kategori: Giveaways
03.12.2019

Annonse: Adlibris.no

Hei,

I den fantastiske nettbutikken til Adlibris.no finner du for tiden en kampanjesiden med et bredt utvalg av populære Mummi-produkter, og flere gode tilbud, se HER.

En heldig leser av Det søte liv kan vinne Mummi-pepperkakeutstikkere og et Mummi-krus med valgfritt motiv. 

Det eneste du trenger å gjøre for å bli med i trekningen er å legge igjen en kommentar på dette blogginnlegget før torsdag 5. desember 2019 kl 21.00. Jeg trekker vinner samme kveld som annonseres her på bloggen. Man kan også delta på Facebook og Instagram.

Kategori: Giveaways
15.10.2019

Annonse: Adlibris.no

Hei - og takk til alle som har deltatt på denne giveawayen om en flott pakke med produkter fra IMK (In My Kitchen)-serien til Adlibris.no

  Smile  

Det kom inn 147 kommentarer på bloggen, 386 kommentarer på instagram og 811 kommentarer på facebook.

Vinner ble trukket blant kommentarene på instagram denne gangen. Klikk deg inn på dette innlegget hvis du lurer på hvem det ble.

Kategori: Giveaways
13.10.2019

Annonse: Adlibris.no

Hei dere! 

I dag kan jeg glede dere men en kjempefin produktpakke fra den fantastiske IMK-serien til nettbutikken Adlibris.no!

IMK står for "In My Kitchen" og er en serie lekre og praktiske kjøkkenprodukter som har suveren god kvalitet for en veldig god pris. Du finner oversikt over produktene HER.

Jeg bruker produktene i IMK-serien mye, og blant annet brukte jeg utstyret i dagens giveaway da jeg lagde Halloween-pai med blåbær

Kategori: Giveaways
25.08.2019

Annonse: Adlibris.no

Hei!

Håper du har hatt en fin helg! 

Takk til alle som har deltatt på denne giveawayen fra Adlibris.no. Det kom inn 102 kommentarer her på bloggen, 207 kommentarer på instagram og 429 kommentarer på facebook.

Jeg har trukket en vinner, så klikk deg inn på dette innlegget hvis du lurer på hvem det ble. 

Og dere som ikke vant denne gangen, kan jo glede dere over at dette er veldig prisgunstige produkter som man kan kjøpe hos Adlibris. no og at dere dessuten i tillegg får ytterligere 10% rabatt på alle produkter fra Adlibris sin IMK-serie gjennom kampanjesiden HER.  Smile  

Kategori: Giveaways
22.08.2019

Annonse: Adlibris.no

Heisan!

Som dere kan lese om i dagens oppskriftsinnlegg på Eltefritt speltbrød med kjerner og frø, har den fantastiske nettbutikken til Adlibris.no en kampanje på gang på samtlige produkter i sin egen kjøkkenserie som heter IMK (In My Kitchen). Du finner link til kampanjesiden HER hvor du får 10 % på allerede svært gunstige priser på utrolig fine produkter.

Men ikke nok med det!  Smile  Adlibris deler i tillegg ut en helt gratis og kjempefin produktpakke til en av Det søte livs følgere! Pakken inneholder produktene du ser på bildet, som også er de jeg brukte i dagens oppskriftsinnlegg. Det eneste du trenger å gjøre for å bli med i trekningen er å legge igjen en kommentar nedenfor innen søndag 25. august 2019 kl. 21.00. Man kan også delta på Instagram og Facebook-siden til Det søte liv. Jeg trekker en vinner som annonseres her på bloggen samme kveld og vedkommende på melde seg til meg innen 1 uke, ellers bortfaller giveawayen.

Lykke til! Smile 

Kategori: Giveaways
04.07.2019

Annonse: Slikkepott.no

Hei! 

Takk for super deltakelse på denne giveawayen fra nettbutikken Slikkepott.no!

Jeg har trukket en heldig vinner av en flott produktpakke, som inneholder alt man trenger for å lage en superfin dukkekake med vakker, rosa kjole. 

Les dette innlegget hvis du lurer på om det ble deg. Smile 

Kategori: Giveaways
02.07.2019

Annonse: Slikkepott.no

Hei dere! 

I forlengelsen av de tre Dukkekake-innleggene jeg postet i går med henholdsvis rosa smørkremkjole, rosa fondantkjole og rosa ombre fondantkjole, har jeg i dag gleden av å dele ut en helt gratis produktpakke fra Slikkepott.no!

I denne flotte produktpakken får du alt du trenger av utstyr til å lage alle de tre dukkekakevariantene som jeg har vist dere. Du kan selvfølgelig bruke utstyret til å pynte kjolen på en annen måte etter egen fantasi også. 

Det eneste du trenger å gjøre for å bli med i trekningen er å registrere deg hos Slikkepott.no HER før torsdag 4. juli 2019 kl. 21.00

Vinneren annonseres her på bloggen samme kveld og blir kontaktet på epost. 

Lykke til!  Smile  

Kategori: Giveaways
01.04.2019

Annonse: Slikkepott.no

Hei dere!

Takk til alle dere over 500 som registrerte dere på denne giveawayen til Slikkepott.no.

Jeg har trukket en heldig vinner av en utstyrspakke for å lage en populær Enhjørningkake (Unicorn Cake).

Les dette innlegget hvis du lurer på hvem det ble!

Kategori: Giveaways