Banana Pecan Pancakes

Banana Pecan Pancakes

15.02.2010
Banana Pecan Pancakes

Ingredienser

2,5 dl hvetemel
2 ss brunt sukker
0,5 ts bakepulver
0,5 ts kanel
2,5 dl surmelk
2 store egg
1 ss smeltet smør eller nøytral matolje
2 store, modne bananer
40 g pecannøtter

Servering:
hele pecanøtter
karamellsaus (se tips)

Fremgangsmåte

Bland mel, sukker, bakepulver og kanel i en bolle. I en annen bolle piskes surmelk lett sammen med egg, smeltet smør og moste bananer. Ha i det tørre og rør til en jevn deig. Bland i fint hakkede pecannøtter til slutt.

Stek små pannekaker i stekepanne på middels varme. Bruk litt ekstra smør til stekingen og beregn et par minutter på hver side.

Serveres nystekte med pecannøtter og karamellsaus (og litt vaniljeis...?)

Tips

Pannekakene på bildet er overhelt med "Classic Caramel Sundae Syrup" - en amerikansk karamellsaus fra det kjente merket Hershey's (produktet fås kjøpt i enkelte matvarebutikker som fører amerikanske merker). Det går også fint å bruke karamellsaus fra Freia eller lønnesirup.

15.02.2010
Kakekategori: 
Stikkord: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter