Caramel Apples

Caramel Apples

07.01.2011
Caramel Apples

Ingredienser

8 røde epler

Karamellsaus:
2,5 dl kremfløte
2 dl lys sirup
120 g smør
2,5 dl brunt sukker (demerara)
1 ts vaniljeessens

Fremgangsmåte

Vask eplene. Stikk en pinne godt inn i hvert eple (se tips).

Til karamellsausen has alle ingredienser i en tykkbunnet kjele. La dette stå og småkoke under stadig omrøring til du får en blank, brun og tyktflytende karamellsaus.

Dypp eplene godt ned i sausen og snurr rundt så de blir helt dekket. Sett eplene på dessertskåler. Pynt eventuelt pinnen med et pyntebånd og server karamelleplene nylagede!

Tips

Pinner fås kjøpt i velassorterte matvarbutikker (spør etter trepinner eller grillpinner) og i enkelte nettbutikker som selger kakepynteutstyr (se tips under Lenker på startsiden, f.eks. lollipop-pinnene hos www.cacas.no).

07.01.2011
Kakekategori: 
Sesong: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter