Dugnadskake

Dugnadskake

12.03.2006
Dugnadskake

Ingredienser

100 g smør
4 egg
3 dl sukker
1 ts kanel
1 ts natron
1 ts bakepulver
3 dl hvetemel
50 g kokos
2 dl revet eple

Pynt:
melisdryss

Fremgangsmåte

Smelt smøret. Pisk sammen egg og sukker med en stålvisp (det er ikke nødvendig å piske eggedosis). Rør inn smøret, de tørre ingrediensene og til slutt skrelt, revet eple.

Hell deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm). Stek kaken nederst i ovnen ved 175°C i ca 1 time.

Avkjøl kaken i formen. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Sikt melis over den kalde kaken og del den opp i firkanter.

Tips

Kaken er kjempefin å fryse. Gi den tinte kaken et ekstra dryss med melis - det får den til å se helt som nylaget ut!

12.03.2006
Kakekategori: 
Sesong: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter