Kransekakekringler

Kransekakekringler

20.01.2005
Kransekakekringler

Ingredienser

500 g kransekakemasse (f.eks. Odense)

Pynt:
melisdryss

Fremgangsmåte

Trill tynne pølser av kransekakemassen (ca 0,6 cm i diameter). Del pølsene opp i ca 17 cm lender og form dem til kringler.

Sett kringlene på bakepapirkledd stekeplate. Stek kakene midt i ovnen ved 200°C i ca 8-10 min (følg med!). Avkjøl kakene helt. Sikt over melis før servering.

Tips

Pass på at kakene ikke stekes for lenge, for da blir de harde!

Oppbevar kakene i tettsluttet boks, gjerne med en brødskalk i, slik at de holder seg myke. Kakene kan også fryses! Sikt over litt melis rett før servering, da ser de helt ferske ut!

Del gjerne opp kransekakemassen i flere deler og lag forskjellige typer fasonger - det gir et morsomt kakefat!

20.01.2005
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter