Kransekakepinner med sjokolade

Kransekakepinner med sjokolade

27.03.2006
Kransekakepinner med sjokolade

Ingredienser

500 g ferdig kransekakemasse (fra Odense)

Pynt:
150 g kokesjokolade

Fremgangsmåte

Trill fingertykke pølser av kransekakemassen. Del pølsene opp i ca 6-7 cm lange stenger.

Sett stengene på stekeplate som er dekket med bakepapir. Stek kakene midt i ovnen ved 200°C i ca 10 min (følg med så kakene ikke blir svidd!). Avkjøl kakene helt.

Smelt sjokoladen over vannbad eller i mikro. Dypp endene på "Kransekakepinnene" i sjokoladen. Legg dem på et brett som er dekket med bakepapir og sett dem i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.

Tips

Oppbevar "Kransekakepinner med sjokolade" i en tett boks i kjøleskapet med matpapir mellom lagene. Ha gjerne en brødskalk i boksen, slik at kakene holder seg myke og seige.

Se også oppskrift på "Kransekakestenger".

27.03.2006
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

3 kommentarer

Kan de fryses?

Ja de går helt fint å fryses

Jeg og lurer på om de kan fryses?

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter