Marsipanfjes

Marsipanfjes

24.01.2005
Marsipanfjes

Ingredienser

Marsipan (bruk gjerne gul festmarsipan fra Odense)

Pynt:
sjokoladedråper
brun sukkerskrift

Fremgangsmåte

Lag en rull av marsipanen og skjær den i skiver.

Lag øyne med sjokoladedråper og smilende munn med brun sukkerfarge.

Oppbevar marsipanen i en tettsluttet kakeboks med matpapir i mellom. Vær oppmerksom på at sukkerskriften har en tendens til å være veldig klebrig. Det aller beste er å ikke lage porsjonen for stor, slik at du slipper å legge noen av fjesene oppå hverandre.

Tips

Bruker du en rull med gul festmarsipan (100 g), trenger du bare å skjære rullen i skiver, og vips så har du fjesene klare for pynting! Du kan selvsagt også bruke en vanlig rull med hvit marsipan og skjære skiver av den.

24.01.2005
Kakekategori: 
Sesong: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter