
100 g hvit marsipan
100 g rosa marsipan (f.eks. Odense festmarsipan)
Kjevle ut den hvite og den rosa marsipanen (ca 0,4 cm tykk) (se tips). Trykk ut hjerter av begge fargene. Marsipanrestene klemmer du sammen igjen og kjevler ut på nytt.
Legg et rosa og et hvitt hjerte oppå hverandre og klem lett sammen. Vips - så er "Marsipanhjertene" ferdige!
Det er lurt å kjevle ut marsipanen mellom to plastlag. Klipp f.eks. opp en plastikpose og legg marsipanen mellom plastlagene. Hvis du vil kjevle marsipanen på bordet, bør du bruke litt melis eller potetmel på bakebordet for å unngå at marsipanen kleber seg fast. Dette gjelder særlig hvis du farger marsipanen med konditorfarge, for da er marsipanen litt mer klissete.
Bruker du den rosa rullen i Odense festmarsipan, er "Marsipanhjertene" ekstra lettlagede. Men du kan selvsagt også farge hvit marsipan rosa med litt rød konditorfarge.
Oppbevar marsipanen i en tettsluttet liten boks med matpapir mellom lagene.
Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 4357 oppskrifter! Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Det søte liv har 320.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
Kos deg med bakingen og smakingen!
lig hilsen Kristine
Brukere online: 158
Brukere i dag: 1379
Brukere siste 7 dager: 153458
© 2004 - 2021: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Skriv ny kommentar