Pancakes

Pancakes
Ingredienser

3 dl kulturmelk
4 ss smeltet smør
4 ss sukker
2 egg
0,5 ts natron
5 dl hvetemel

Fremgangsmåte

Pisk lett sammen kulturmelk, smeltet smør, sukker og eggene. Bland sammen hvetemel og natron. Bland melkeblandingen såvidt sammen med melblandingen til en tykk deig (ikke rør mer enn nødvendig, ellers blir deigen seig).

Stek små, tykke pannekaker i stekepanne. Bruk ekstra smør eller formspray til stekepannen og pass nøye på at varmen ikke er for sterk. Snu pannekakene når det begynner å boble på den øverste siden og undersiden er gylden. Ikke stek for lenge på den andre siden, men nok til at pannekakene blir gjennomstekte.

Serveres nystekte!

Tips

"Pancakes" serveres med smør og lønnesirup eller melisdryss. Pannekakene smaker også godt med syltetøy.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser
Stikkord

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift