Rabarbramuffins med marsipan & hvit sjokolade

Rabarbramuffins med marsipan & hvit sjokolade

07.07.2010
Rabarbramuffins med marsipan & hvit sjokolade

Ingredienser

250 g smør
250 g sukker
4 store egg
150 g marsipan
2 ts bakepulver
275 g hvetemel
- -
200 g rabarbra i små biter
100 g hvit sjokolade
50 g brunt rørsukker

Fremgangsmåte

Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen. Bland i revet marsipan. Sikt mel og bakepulver og ha i. Rør til en jevn deig.

Fordel deigen i muffinsformer så de blir ca 3/4 fulle (bruk helst muffinsbrett, se tips).

Rens rabarbra og del opp i små biter. Bland med brunt sukker og hakket hvit sjokolade. Strø litt av blandingen oppå hver muffins og klem den litt ned i deigen.

Stek muffinsene på plate midt i ovnen ved 180°C i 15-20 min til de er gyldne og gjennomstekte.

Tips

Muffinsene holder fasongen best om du setter papirformer i muffinsbrett. Har du ikke muffinsbrett, bør du bruke doble papirformer. Pass da nøye på at du ikke fyller formene for fulle.

Muffinsene er fine å fryse.

07.07.2010
Kakekategori: 
Sesong: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter