Rødbetjuice med selleri og gulrot

16.11.2016

Annonse: Bakeren og Kokken

Heisan dere!

Dere vet hvilke bær, frukt og grønnsaker som inneholder mest antioksidanter, ikke sant? Jo, det er de som har sterkest farge. Og da skjønner man raskt at rødbeter troner øverst blant alle rotgrønnsaker, for maken til sterk farge er det ikke mye annet i naturen som har!

Når man jobber med å mose rødbeter bør man passe på litt ekstra slik at den sterke fargen ikke setter flekker. Til gjengjeld får du en kjempegod helsedrikk som virkelig gjør deg godt! 

Jeg blander i tillegg selleri, gulrot, et par reddiker og en skvett lime og ingefær i drikken min, som bare gjør rødbetjuicen enda bedre og sunnere. Her kan du variere med det du har for hånden og smake deg frem til det du liker best.

Det er heller ikke nøye hvilke mengder du bruker, også dette avhenger av smak, men nedenfor finner du kombinasjonen jeg brukte for å lage en nydelig Rødbetejuice med selleri og gulrot. Stangselleri gir gode næringsstoffer til juicen, og gulroten bidrar i tillegg til sødme som passer godt til rødbetene.

 

 

Grønnsaksjuicen blir passe søt og god selv uten noe frukt, men det er selvsagt ikke noe i veien for å tilsette litt av det også. Tipper at både appelsin, stenfrie druer, blåbær og eple kan egne seg godt i denne juicen.

 

Ingredienser:

♥ 4 rødbeter
♥ 2 gulrøtter
♥ 2 stangselleri
♥ 2 reddiker
♥ 1 lime
♥ litt fersk ingefær


Fremgangsmåte:

Skrell rødbetene og rens de øvrige grønnsakene. Jeg skjærte også vekk skallet fra limen og brukte kun en bitteliten bit skrelt, fersk ingefær.

Ha grønnsakene i en Slowjuicer og la maskinen gjøre jobben for deg!  Smile 

 

Tips:

Hjelpemiddelet som trengs for å lage all verdens helsebringende juicer er en Slowjuicer som skånsomt kværner frukt og grønnsaker slik at mest mulig av næringsstoffene bevares.

Du finner flere ulike varianter i den flotte nettbutikken til Bakeren og kokken.

Mitt favoritt er denne fra Witt by Kuvings:

 

 

PS: Her får du også en liten sniktitt inn på kjøkkenet jeg har fått meg i mitt nye kakestudio.  Smile

 


Slowjuiceren har elegant design og er veldig effektiv i bruk!

 

 

Den pressede juicen renner ned i den ene beholderen, mens avfallet havner i den andre.

 

 

Beste anskaffelsen på lenge!  Smile

 

 

♥ Ferskpresset grønnsaksjuice er så næringsrikt at det ofte holder med et lite glass av gangen. Resten kan oppbevares i kjøleskapet i opptil 2 dager.

♥ Se også andre varianter av grønnsaksjuicer her på Det søte liv, for eksempel Grønnkåljuice med eple, druer og ananas, Tropisk gulrotjuice og Ingefærshots med eple og lime.

 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Innlegget er skrevet som del av mitt samarbeid med bakerenogkokken.no, en av Skandinavias ledende nettbutikker for kjøkkenutstyr til baking og matlaging. Du finner dem på Facebook her og på Instagram som @bakerenogkokken

 

Rødbetjuice med selleri og gulrot

Ingredienser

♥ 4 rødbeter
♥ 2 gulrøtter
♥ 2 stangselleri
♥ 2 reddiker
♥ 1 lime
♥ litt fersk ingefær

Fremgangsmåte

Skrell rødbetene og rens de øvrige grønnsakene. Jeg skjærte også vekk skallet fra limen og brukte kun en bitteliten bit skrelt, fersk ingefær.

Ha grønnsakene i en Slowjuicer og la maskinen gjøre jobben for deg!

Tips

♥ Hjelpemiddelet som trengs for å lage all verdens helsebringende juicer er en Slowjuicer som skånsomt kværner frukt og grønnsaker slik at mest mulig av næringsstoffene bevares.

♥ Ferskpresset grønnsaksjuice er så næringsrikt at det ofte holder med et lite glass av gangen. Resten kan oppbevares i kjøleskapet i opptil 2 dager.

♥ Se også andre varianter av grønnsaksjuicer her på Det søte liv, for eksempel Grønnkåljuice med eple, druer og ananas, Tropisk gulrotjuice og Ingefærshots med eple og lime.

16.11.2016
Desserter: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter

Tweet