Rødmende kokostopper

Rødmende kokostopper

08.04.2005
Rødmende kokostopper

Ingredienser

200 g kokos
200 g sukker
4 eggehviter

Pynt:
20 røde cocktailbær (ca 1 pk)

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene i en tykkbunnet, liten kjele. Varm opp under omrøring til blandingen blir seig og tykk (ca 5 min).

Sett topper med to teskjeer på stekeplater dekket med bakepapir. Trykk et halvt cocktailbær på hver kake. Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i 8-10 min. Avkjøl kakene på platen.

Tips

Oppbevar kakene helst innpakket i past, slik at de holder seg myke. Du kan også oppbevare dem en liten stund i en tettsluttet kakeboks, men vær oppmerksom på at de da etterhvert kan bli harde. En liten brødskalk i kakeboksen kan behjelpe dette problemet noe.

08.04.2005
Kakekategori: 
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter