Svisker med appelsin og ingefær


Her er et spennende tips til ostefatet!

Svisker marinert i appelsinjuice og fersk ingefær smaker nydelig sammen med Camembert.

 

 

Ingredienser:

♥ 250 g svisker
♥ 1,5 dl appelsinjuice
♥ 1ss revet fersk ingefær

Servering:
Camembert ost

 

Fremgangsmåte:

Ha alle ingrediensene i en kjele og kok opp blandingen. La den så stå og småkoke i ca 10 min.

Ta kjelen av platen og avkjøl.

Ha sviskene med juicen så i en passende skål og sett skålen i kjøleskapet til dagen etter. Sviskene vil da være bløte og smakfulle!

 

Kjøp en god Camembert!  Denne osten smaker ekstra godt sammen med sviskene.

 

Jeg har her brukt Gylden Castello, som fås kjøpt i de fleste store matbutikkene.

 

 

Tips:

Disse sviskene er også gode til andre typer oster, men som sagt min favorittkombinasjon her er Camembert.

Sviskene har lang holdbarhet i kjøleskapet.

 


Enjoy!

♥ ♥ ♥ ♥

Svisker med appelsin og ingefær
Ingredienser

♥ 250 g svisker
♥ 1,5 dl appelsinjuice
♥ 1ss revet fersk ingefær

Servering:
Camembert ost

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene i en kjele og kok opp blandingen. La den så stå og småkoke i ca 10 min.

Ta kjelen av platen og avkjøl.

Ha sviskene med juicen så i en passende skål og sett skålen i kjøleskapet til dagen etter. Sviskene vil da være bløte og smakfulle!

Kjøp en god Camembert!  Denne osten smaker ekstra godt sammen med sviskene.

Tips

Disse sviskene er også gode til andre typer oster, men som sagt min favorittkombinasjon her er Camembert.

Sviskene har lang holdbarhet i kjøleskapet.

 

 

 

Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift