Vannmelonslush


Ah, dette er en herlig sommerdrikk! ... Og det er vel litt sommer fortsatt, er det ikke? Smile

Det er i hvert fall mye god vannmelon å få tak i, og da synes jeg du bør lage deg en nydelig, iskald vannmelonslush!

 

  Heart  

 

Jeg lager vannmelonslush av frosne vannmelonisbiter og vannmelonsirup (samme ingredienser som til Vannmelon frosé, bortsett fra at jeg her dropper vinen). 

 

Ingredienser:

Vannmelonisbiter:
♥ 3 dl vannmelonjuice (fra most vannmelon)

Vannmelonsirup:
♥ 2 dl vannmelonjuice (fra most vannmelon)
♥ 1,5 dl sukker


Fremgangsmåte:

Mos vannmelonen i en blender.

 

 

Ha blandingen gjennom en sikt slik at du fjerner stener og en del av fruktkjøttet. 

 

 

Mål opp ca 3 dl vannmelonjuice som du heller i isterningsbrett. Sett i fryseren til dagen etter slik at du får vannmelonisbiter.

Mål opp ca 2 dl vannmelonjuice som du koker opp sammen med sukkeret til en vannmelonsirup. Sett i kjøleskapet til dagen etter.

 

 

Dagen etter tar du frem vannmelonisbitene fra fryseren og vannmelonsirupen fra kjøleskapet.

 

 

Kjør dette sammen i en blender til en tykk slush.

Ha på glass og server straks!

 

 

 

Tips:

♥ For å lage slush bør du ha en god blender som kan knuse vannmelonisbitene.

♥ Jeg brukte en halv stor vannmelon for å få 5 dl vannmelonjuice. Får du juice til overs, er dette nydelig å servere i et glass med isbiter (se Vannmelonjuice).

♥ Slush tiner raskt, så du bør servere den helt nylaget. 


Se også oppskrift på Jordbærslush.

 

ENJOY!  Smile  

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

 

Vannmelonslush
Ingredienser

Vannmelonisbiter:
♥ 3 dl vannmelonjuice (fra most vannmelon)

Vannmelonsirup:
♥ 2 dl vannmelonjuice (fra most vannmelon)
♥ 1,5 dl sukker

Fremgangsmåte

Mos vannmelonen i en blender. Ha blandingen gjennom en sikt slik at du fjerner stener og en del av fruktkjøttet. 

Mål opp ca 3 dl vannmelonjuice som du heller i isterningsbrett. Sett i fryseren til dagen etter slik at du får vannmelonisbiter.

Mål opp ca 2 dl vannmelonjuice som du koker opp sammen med sukkeret til en vannmelonsirup. Sett i kjøleskapet til dagen etter.

Dagen etter tar du frem vannmelonisbitene fra fryseren og vannmelonsirupen fra kjøleskapet.

Kjør dette sammen i en blender til en tykk slush.

Ha på glass og server straks!

Tips

♥ For å lage slush bør du ha en god blender som kan knuse vannmelonisbitene.

♥ Jeg brukte en halv stor vannmelon for å få 5 dl vannmelonjuice. Får du juice til overs, er dette nydelig å servere i et glass med isbiter (se Vannmelonjuice).

♥ Slush tiner raskt, så du bør servere den helt nylaget. 

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift