Solbærkake med kokos

Denne deilige kaken inneholder kokos og solbær.

 

 

Kjempegod og myk hverdagskake som er veldig lettvint å lage!

 

 

Kaken kan også lages med andre type bær, se f eks Stikkelsbærkake med kokos

 

Ingredienser:

♥ 3 egg
♥ 3 dl sukker
♥ 2 ts vaniljesukker
♥ 100 g smør
♥ 3 dl hvetemel
♥ 2 dl kokos
- -
♥ 2 dl solbær

Pynt:
♥ 1 ss melis


Fremgangsmåte: 

Pisk egg og sukker lett sammen med en visp. Bland inn vaniljesukker og smeltet smør. Rør til slutt inn hvetemel og kokos.

Ha deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen.

Fordel solbærene over deigen.

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca. 35-40 minutter, eller til kaken er gjennomstekt.

Avkjøl kaken i formen og flytt den deretter over på et fat. Sikt over melis før servering. 

 

 

Denne kaken er så god og rask å lage! 

 

 

Kjekt å få det til å lukte nybakt kake på kjøkkenet etter bare noen minutters baking!  Smile 

 

 

 

Kaken er god som den er, men enda bedre med vaniljeis. 

 

 

  Yum  

 

 

Tips:

♥ Kaken kan lages med både friske og frosne bær. Dersom du bruker frosne bær, trenger de ikke å tines før de strøs på deigen.

♥ Kaken er super å fryse. Gi den tinte kaken et nytt dryss av melis, så ser den delikat og nylaget ut igjen. 

 

 

Kos deg! 

 




♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Solbærkake med kokos
Ingredienser

♥ 3 egg
♥ 3 dl sukker
♥ 2 ts vaniljesukker
♥ 100 g smør
♥ 3 dl hvetemel
♥ 2 dl kokos
♥ 2 dl solbær

Pynt:
♥ 1 ss melis

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker lett sammen med en visp. Bland inn vaniljesukker og smeltet smør. Rør til slutt inn hvetemel og kokos.

Ha deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen.

Fordel solbærene over deigen.

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca. 35-40 minutter, eller til kaken er gjennomstekt.

Avkjøl kaken i formen og flytt den deretter over på et fat. Sikt over melis før servering. 

Tips

♥ Kaken kan lages med både friske og frosne bær. Dersom du bruker frosne bær, trenger de ikke å tines før de strøs på deigen.

♥ Kaken er super å fryse. Gi den tinte kaken et nytt dryss av melis, så ser den delikat og nylaget ut igjen. 

Kakekategori
Sesong

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift