Kris Jenner's Brownies (Kardashian style)

I live by an 80-20 rule, 80 percent of the time, you eat really healthy,

and then 20 percent you treat yourself!

Kris Jenner

 

Jeg fikk lyst til å bake noen skikkelig gode Brownies, og valget falt på Brownies Kardashian style! 😎

Det er berømte Kardashian-mamma Kris Jenner som står bak denne oppskriften, som datteren Kourtney Kardashian har delt på bloggen Poosh.

 

 

Kris Jenner's Famous Brownie Recipe gir deilige, bløte Brownies med valnøtter og masse, masse sjokolade!

Classy & fabulous! 

 


Oppskriften passer til liten langpanne. 

 

Ingredienser:

♥ 30 g smør
♥ 120 g kokesjokolade
♥ 4 egg
♥ 2 ts vaniljeekstrakt
♥ 400 g sukker
♥ 0,5 ts bakepulver
♥ 120 g hvetemel
♥ 100 g valnøtter
♥ 350 g chocolate chips (eller kokesjokolade, se tips)

Pynt:
♥ melisdryss


Fremgangsmåte: 

Smelt smøret i en liten kjele eller i mikrobølgeovn. Tilsett grovt hakket sjokolade og smelt det sammen med smøret. Rør blandingen jevn.

Pisk sammen eggene og vaniljeekstrakt. Tilsett sukkeret litt og litt. Rør inn sjokoladesmøret. Bland så inn bakepulveret og deretter hvetemel. 

Vend inn hakkede valnøtter og deretter chocolate chips (eller hakket kokesjokolade). 

Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca. 20 x 30 cm) og jevn til overflaten.

Stek kaken midt i ovnen ved 170°C i ca. 25 minutter.

 

 

La kaken avkjøles i kjøleskapet til den er helt kald (gjerne over natten, se tips). Løft kaken ut av langpannen og del kaken i firkanter. 

 

 

Sikt over melis før servering. 

 

 

 

Superdeilige brownies! 

 

 

 

Tips:

♥ Selve kakedeigen på disse browniesene blir temmelig lys, men kakene får likevel kjempegod sjokoladesmak på grunn av store mengder chocolate chips som vendes inn i deigen til slutt. 350 gram tilsvarer 1 pose. 
 


Jeg kjøper amerikanske chocolate chips hos Meny, og de kan også bestilles i nettbutikken til importøren Oluf Lorentzen HER

Alternativt går det også helt fint å bruke 350 g grovt hakket kokesjokolade.

 

 

♥ Kaken vil være nokså bløt når den tas ut av ovnen etter 25 minutter, så la den avkjøles til den er helt kald og stiv før du løfter den ut av formen og deler den i firkanter. Dersom du ønsker brownies som er mindre bløte enn mine på bildene her, er det bare å steke kaken i 5-10 minutter lenger.

♥ Kakebitene er kjempefine å fryse og tiner raskt. (Smaker også deilig når de er halvfrosne! 😋 )

 

If somebody says no, you’re asking the wrong person.

Kris Jenner

 

 

For andre kjendisers brownieoppskrifter, se blant annet Katharine Hepburn's Brownies

 

 

God fornøyelse! 

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Kris Jenner's Brownies (Kardashian style)
Ingredienser

♥ 30 g smør
♥ 120 g kokesjokolade
♥ 4 egg
♥ 2 ts vaniljeekstrakt
♥ 400 g sukker
♥ 0,5 ts bakepulver
♥ 120 g hvetemel
♥ 100 g valnøtter
♥ 350 g chocolate chips (eller kokesjokolade, se tips)

Pynt:
♥ melisdryss

Fremgangsmåte

Smelt smøret i en liten kjele eller i mikrobølgeovn. Tilsett grovt hakket sjokolade og smelt det sammen med smøret. Rør blandingen jevn.

Pisk sammen eggene og vaniljeekstrakt. Tilsett sukkeret litt og litt. Rør inn sjokoladesmøret. Bland så inn bakepulveret og deretter hvetemel. 

Vend inn hakkede valnøtter og deretter chocolate chips (eller hakket kokesjokolade). 

Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca. 20 x 30 cm) og jevn til overflaten.

Stek kaken midt i ovnen ved 170°C i ca. 25 minutter (se tips).

La kaken avkjøles i kjøleskapet til den er helt kald (gjerne over natten, se tips). Løft kaken ut av langpannen og del kaken i firkanter. 

Sikt over melis før servering. 

Tips

♥ Selve kakedeigen på disse browniesene blir temmelig lys, men kakene får likevel kjempegod sjokoladesmak på grunn av store mengder chocolate chips som vendes inn i deigen til slutt. 350 gram tilsvarer 1 pose. Jeg kjøper amerikanske chocolate chips hos Meny, og de kan også bestilles i nettbutikken til importøren Oluf Lorentzen HER. Alternativt går det også helt fint å bruke 350 g grovt hakket kokesjokolade.

♥ Kaken vil være nokså bløt når den tas ut av ovnen etter 25 minutter, så la den avkjøles til den er helt kald og stiv før du løfter den ut av formen og deler den i firkanter. Dersom du ønsker brownies som er mindre bløte enn mine på bildene her, er det bare å steke kaken i 5-10 minutter lenger.

♥ Kakebitene er kjempefine å fryse og tiner raskt. (Smaker også deilig når de er halvfrosne! 😋 )

3 kommentarer

Fulgte oppskriften i mengde og størrelse. De ble ikke i nærheten av ferdigstekt etter disse instruksjonene. Det var rett og slett bare deigete og kvalmt. Stekte godt over dobbelt så lenge, og kunne fortsatt stekt den mer. Så ikke vær redd for å forlenge steketiden mye!

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift