Arkiv: november 2005

27.11.2005


"Oatmeal Chocolate Chip Cookies" er virkelig en amerikansk klassiker!!!

Oppskriften gir 20 stk.

Kategorier: Småkaker
27.11.2005

Denne langpannekaken er utrolig lettvint å lage og gir deilige kakestykker, som har en helt spesielt god konsistens. "Nøtteruter" skal ha seig, og nesten litt marsipanaktig konsistens. Kaken er basert på samme oppskrift som oppskriften på "Mandelruter". Oppskriften er til stor langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
27.11.2005

"Million Dollar Cookies" er kjempegode og populære, amerikanske cookies som inneholder mye godt; både havre, kokos, sprø riskorn (Honnikorn) og sjokoladebiter. GARANTERT SUKSESS! Oppskriften gir 36 store cookies.

Kategorier: Småkaker
26.11.2005

"Kardemommesnurrer" er samme type boller som "Kanelboller", men hvor kanelen er byttet ut med kardemomme. Oppskriften gir 40 saftige boller.

Kategorier: Gjærbakst o.l.
26.11.2005

"Snøboller" er saftige hveteboller, som får dekorativt utseende som snøballer når de dekkes med hvit melisglasur og rulles i kokos. Barnas favoritt! Oppskriften gir 24 stk.

Kategorier: Gjærbakst o.l.
26.11.2005

"Konjakkuler" er lekre konfektkuler med havre og kakao, som er smaksatt med konjakk. Se også "Romkuler". Oppskriften gir 35 stk.

Kategorier: Småkaker
26.11.2005

"Valnøttbiter med Ritz" er en lekker langpannekake med nydelig valnøttsmak og deilig og litt seig konsistens. Deigen består av nøttemarengs som innholder knuste Ritz kjeks, noe som gir ekstra spennende smak til denne kaken. Kaken kan også lages med andre typer nøtter. Oppskriften er til stor langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
26.11.2005

En vidunderlig kake, som er superenkel å lage! Smakskombinasjonen myk mandelbunn, søt, pisket krem, friske jordbær og mørk sjokoladesaus er uslåelig! Du kan bruke ferdigkjøpt eller hjemmelaget sjokoladesaus til denne kaken.

Kategorier: Nøttekaker
26.11.2005

Denne "Squashkaken" er saftig og har utrolig deilig smak av kanel, kardemomme og valnøtter!

Kategorier: Formkaker
26.11.2005

"Prinsesseruter" er en fin og delikat kake, som er toppet med marengs og hakkede hasselnøtter. Oppskriften passer til stor langpanne. Se også oppskrift på "Marengsruter".

Kategorier: Langpannekaker

Sider

Tweet