Gratis fruktkasse fra Adams matkasse til alle Det søte livs lesere!

Sponset innlegg.

Hei alle sammen!

Oi, som tiden flyr! Snart er vi i juni dere! Smile 

Og med juni starter den aller deiligste tiden på året her i Norge, med herlig temperatur og lyse kvelder.

Du vil vel ikke bruke disse nydelige ettermiddagene på butikken..? 

Likevel er det jo viktig for både deg og familien din at det står en god, sunn og næringsrik middag på bordet hver dag.

 Heart 
 

Adams Matkasse er Nordens største leverandører av matkasser, og er kjent for sine velkomponerte middager som egner seg for hele familien. Ingrediensene er alltid av beste kvalitet, tilpasset sesongen og ofte økologiske.

Konseptet er enkelt:

1) Du bestiller ønsket matkasse på nettsiden som du finner HER

2) Du får en matkasse stappfull av gode råvarer levert hjem på døra.

3) I matkassen finner du et hefte med enkle oppskrifter på sunne og velsmakende middager som råvarene i kassen er beregnet på.

4) Du følger oppskriftene og har deilig middag klar på kort tid, i passe store porsjoner, uten at du har måttet bruke tid på å handle og planlegge.

 

Handle- og planleggingsjobben har nemlig han her gjort for deg...  Smile 

 

 

Du kaster mye mindre mat!

Ved å kjøpte matkasser, slipper du å kaste så mye mat som du pleier, for innholdet i matkassen er nøye planlagt i forhold til mengdene angitt i oppskriftene.

Du velger selv størrelsen på matkassen avhengig av hvor mange personer dere er i familien og hvor mange dager du ønsker middag til.

 

Du kan velge mellom følgende type matkasser:
 

Originalkassen

Dette er den mest solgte matkassen i Norge. Middagene byr på variert og sunn mat, utfordrende smaker, eksotiske og inspirerende retter.

Leveres til 4 eller 2 personer, og til enten 3 eller 5 middager i uken.

 

Ekspresskassen

For folk i farta! Her er det ingen middager som tar mer en 15-25 minutter å lage!

Leveres til 4 personer med 3 eller 5 middager i uken, eller til 2 personer med 5 middager i uken.
 

Barnekassen

Spesielt beregnet på barnefamilier, slik at middagene er ekstra raske og enkle å lage og at smakene også passer for de minste i familien.

Leveres til 4 personer med 3 eller 5 middager i uken, eller til 6 personer med 3 middager i uken.


NYHET! Fri for-kassen

En stor nyhet fra Adams matkasse er Fri for-kassen, som inneholder ingredienser og oppskrifter på middager som er fri for både egg, melk (laktose og melkeprotein) og gluten!

Denne matkassen for allergikere er et enestående tilbud fra Adams matkasse, og er det første og eneste av sitt slag i Norge. Matkassen er anbefalt av norsk cøliakiforening.

Jeg vil tro dette er et allergivennlig tilbud som mange i Norge er takknemlige for. Jeg får selv stadig spørsmål om jeg har kakeoppskrifter uten egg, melk og hvetemel, så jeg vet at det er mange som må passe på så de ikke får i seg dette.
Nå kan altså også dere med matallergier få gleden av å få en matkasse levert på døren, pakket med ingrediensene dere trenger for varierte og velsmakende middager gjennom hele uken.

Bravo til Adams matkasse for et strålende og nyskapende tilbud!   Thumbs up   Teeth smile 

Fri for-kassen leveres til 4 eller 2 personer til 5 middager i uken.

 

Du trenger ikke å være hjemme!

Ved å få matkasse levert på døren, frigjør du tid som du ellers ville brukt på å handle. -Tid på deilige, lyse ettermiddager som du sikkert vet å bruke på noe annet enn å gå på butikken... Smile 

Husk at du ikke trenger å være hjemme når matkassen leveres. Om du ikke er hjemme, plasseres matkassen et trygt sted og du varsles med en SMS at matkassen er levert.

 

Du kan lese mer om konseptet til Adams Matkasse HER.

 

Foto: Adams matkasse
 

GRATIS FRUKTKASSE

Adams Matkasse gir et unikt tilbud til Det søte livs lesere:

Alle som bestiller sin første matkasse på Adams Matkasse ved å følge linken HER, får en fruktkasse med på kjøpet helt gratis! Fruktkassen inneholder ca. 4 kilo frukt av beste kvalitet.

 

Foto: Adams matkasse
 

Det følger også med oppskrifter og tips på hva du kan lage med frukten i menyheftet.

 

Her ser du for eksempel et bilde hentet fra et oppskriftshefte. Mmmmm..... grillet banan med marshmallows og sjokoladebiter..... Eller hva med sjokoladedyppede bananbiter  på pinne..

 

Foto: Adams matkasse
 

Her ser du et annet tips som kommer fra et oppskriftshefte til Adams matkasse....

Herlig kiwisorbet og leskende kiwidrink...

 

Foto: Adams matkasse

 

Tilbudet om å få gratis fruktkasse ved første bestilling er et unikt tilbud fra Adams matkasse kun til Det søte livs lesere. Dette er noe du bør benytte deg av!

Det er altså kun om du følger denne lenken HER når du bestiller en matkasse at du får en gratis fruktkasse med på kjøpet. Dette fremgår på siden hvor du angir dine leveranse- og kontaktopplysninger ved at det i feltet for Rabattkode/gavekort informasjon står "Du får en gratis fruktkasse på neste levering!". Du trenger altså ikke å skrive inn noen ytterligere rabattkoder for å få denne fruktkassen gratis ved din første bestilling. 

 

Viktig å få i seg nok frukt nå som bikinisesongen nærmer seg....   Wink 

 

Foto: Adams matkasse
 

Det er ingen bindingstid på abonnementet på Adams matkasse, det vil si at du når som helst kan avslutte eller ta pause ved å gi beskjed 1 uke i forveien. Og så klart kan du bytte på matkassene du bestiller - noe som jo kan være greit å gjøre særlig i starten for å finne ut hvilken kasse som passer deg/din familie best.

Gi det et forsøk!

Gjør livet ditt litt enklere for deg selv - følg denne linken HER - kjøp en matkasse og få en Adams fruktkasse gratis med på kjøpet! 


 Smile 

 

Bloggkategori

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift