Nytt design & Annonser!

 

 

Hei!

Det søte liv er i stadig utvikling, og her under Nyheter! vil jeg holde dere orientert om det som skjer.

 

NYTT DESIGN

De fleste som har fulgt meg en stund har vel nå fått med seg at jeg har endret designet på Det søte liv. Dette skjedde i slutten av november 2013, og jeg er selv veldig fornøyd med oppgraderingen.
 

Jeg mottar stadig henvendelser fra folk som lurer på funksjoner jeg hadde før, og som de ikke finner igjen. Dette gjelder særlig følgende:
 

Introduksjonstekst til hver oppskrift: Dette er det jeg har blitt spurt om flest ganger, og det er jo veldig hyggelig å høre at teksten har vært satt pris på. Denne teksten er absolutt ikke borte. Den vises fortsatt på forsiden av alle oppskriftene før du klikker deg inn på dem, og du ser teksten blant annet om du leter gjennom oppskrifter i arkivet. Meningen er at all introduksjonstekst også skal kunne leses inne i selve oppskriften, og det er viktig særlig fordi jeg ofte har angitt der hvor mange porsjoner hver oppskrift gir. Dette kommer på plass etter hvert, men det tar tid å få kopiert over all tekst, så jeg håper dere kan være litt tålmodige med meg.

Innsendte oppskrifter: Denne databasen innholdt nesten 400 supre kakeoppskrifter som er sendt inn av lesere av Det søte liv, og mange har sendt meg mail og etterlyst enkelte av oppskriftene. Denne databasen er ikke borte, og vil bli synlig og søkbar igjen snart. Dette krever litt programmeringsarbeid, så jeg håper dere kan være tålmodige på dette også.

Innloggingsfunksjon for å samle favorittliste: Tidligere var det mulig å logge seg inn på et eget område, der man kunne samle sin personlige liste med favorittoppskrifter fra Det søte liv. Flere har skrevet til meg og fortalt at de savner denne funksjonen og at de er bekymret for at listen de har laget tidligere nå er borte. Jeg vet at denne funksjonen har vært nyttig, og at flere tusen av dere har opprettet deres favorittliste. Disse er ikke borte og funksjonen kommer tilbake om en stund, etter at også dette har blitt tilpasset det nye designet.

Bakeskole og tidligere giveaways: Bakeskolen jeg hadde tidligere vil snart komme i en ny og forbedret utgave. Også tidligere innlegg med de over 100 giveaways jeg har delt ut til dere lesere tidligere, vil etter hvert bli synlige igjen.

Populære stikkord: Nytt på Det søte liv er indeksering av oppskrifter etter mye brukte søkeord. Foreløpig vil du imidlertid ikke få komplett treff når du klikker på disse ordene, for dette krever at jeg får kategorisert hver oppskrift. Også dette er noe som tar tid, og som jeg må ta litt og litt. Men når indekseringen er ferdig, vil disse stikkordene gjøre søkemulighetene på Det søte liv enda bedre. I mellomtiden kan du søke på ønsket ingrediens i søkefeltet over.


Konklusjonen er med andre ord at alt kommer etter hvert! Bare litt tålmodighet, dere..  Smile

 

ANNONSERING

Jeg har drevet Det søte liv i 10 år som et rent hobbyprosjekt, men fra og med jubilieumsåret 2014 har jeg bestemt meg for å tilby annonsering til bedrifter som ønsker å nå ut til mine lesere. Annonsering kan også kombineres med produktomtaler, produkttesting, giveaways og lignende.

Ta kontakt med meg på kristine@detsoteliv.no hvis dette skulle være av interesse for deg!

 

♥ ♥ ♥ ♥
 

Følg med videre, for jeg har mange flere, spennende planer for 2014!

 

Bloggkategori

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift