Vinner av en Wilfa kaffetrakter Svart Presisjon!

Sponset innlegg.

Oi, oi, oi! Denne Giveawayen som jeg lanserte på den internasjonale kaffedagen som var på mandag 29. september, har virkelig slått an hos dere lesere! Her er det helt klart maaaaaaange som ønsker seg den toppmoderne kaffetrakteren fra Wilfa som heter Svart Presisjon!

Over 600 kommentarer har kommet inn her på bloggen, i tillegg til over 400 kommentarer og 588 likes på innlegget jeg postet samme dag på Facebook - i tillegg til både likes og kommentarer på tilsvarende innlegg på Instagram. Det tror jeg er ny rekord!

Dette engasjementet er jo ikke så rart, for dette er litt av en kaffetrakter! I tillegg til presentasjonen jeg ga dere i giveawayinnlegget, kan dere også se info om trakteren på nettsiden til Wilfa, som dere finner HER.

Den heldige vinneren får selvsagt kaffetrakteren sendt hjem til seg helt kostnadsfritt. 

Dere andre som ikke vant denne gangen, vet hva dere bør kjøpe dere eller ønske dere til jul: Det søte livs jubileumsbok og kaffetrakteren Svart Presisjon fra Wilfa  Icon e biggrin  Så er dere sikret både knallgod kaffe og kake heretter!  Wink

 

  Heart 
 

Den heldige denne gangen ble Terese Solbakken, som la igjen denne kommentaren den 29.09.2014 kl. 01:57:
 

Wow, for en snasen sak. ☺ ønsker meg en slik en jammen. *ønsker så hardt jeg kan*

 

Gratulerer så mye, Terese! Husk at du må sende meg en e-post med din adresse til kristine@detsoteliv.no innen 1 uke regnet fra i dag. Jeg videreformidler da adressen din til Wilfa, som så sørger for at du får kaffetrakteren din i posten.

 

GLADNYHET: NY GIVEAWAY ER RETT RUNDT HJØRNET! 


♥ ♥ ♥ ♥


Innlegget er skrevet som ledd i mitt samarbeid med AS Wilfa.

 

Bloggkategori