Det søte livs julekalender Luke 8: Kakeutstyr med julemotiv fra SøteSaker!

Sponset innlegg.

Det er 8. desember og i julekalenderen til Det søte liv åpner vi 8. luke. Der skjuler det seg superfint kakeutstyr med julemotiv fra den herlige nettbutikken SøteSaker.

Med dette utstyret kan du lage kjempesøte julecupcakes som du kan servere i et cupcakesstativ formet som juleslede! Smile I tillegg får du et utstikkersett så du kan lage pepperkaker, kakemenn eller andre julekaker med juletrefasong i 3 ulike størrelser.


Premien består av følgende 4 ting:

1. Papirformer Mini Christmas Santa (100 stk)

For det første får vinneren en pakke med 100 stk papirformer med vakkert julemotiv som er spesialberegnet til å lage Mini Cupcakes. Du finner flere oppskrifter beregnet med Mini Cupcakes her på Det søte liv (bare søk på ordet "mini" i navnefeltet, så kommer de opp).

Se mer produktinfo HER.
 

2. Grønne sukkerperler

Dine Mini Cupcakes blir komplett med noen grønne sukkerperler oppå frostingen! Vakker farge til de røde cupcakeformene.

Se mer produktinfo HER.


3. Koselig cupcakesstativ formet som juleslede

For at din julecupcakes virkelig skal komme til sin rett på kakebordet, følger det også med et kjempekoselig cupcakesstativ formet som en juleslede, som har plass til 16 Mini Cupcakes.

Sleden kan også brukes til å servere konfekt, kjeks mv.

Se mer produktinfo HER.


4. Utstikkersett med juletrær i 3 størrelser 

Sammen med de søte cupcakesene, er det jo fint å kunne sette frem noen julekjeks. Vinneren får et utstikkersett for å lage juletrærkjeks i 3 ulike størrelser. Perfekte til alt fra Sugar Cookies, pepperkaker, kakemenn, hvite kakefigurer osv.

Se mer produktinfo HER.


♥ ♥ ♥ ♥


Kunne du tenke deg å få dette utstyret tilsendt, så du kan sette frem noen usedvanlig koselige julekaker på kakebordet denne julen?

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar til dette innlegget før torsdag 11. desember 2014 kl. 21.00. Vinneren trekkes samme kveld og annonseres her på bloggen. NB! Merk at dere selv må følge med på om dere vinner eller ikke. Vinneren må kontakte meg på e-post til kristine@detsoteliv.no og gi meg info om navn og adresse innen 1 uke etter trekningen, ellers bortfaller giveawayen. Jeg videreformidler adressen til SøteSaker, som sørger for at vinneren får premien tilsendt i posten.


Merk at du fortsatt også kan delta i trekningen av Det søte livs jubileumsbok, se innlegget her.


Lykke til alle sammen!

Bloggkategori

197 kommentarer

Elsker mini cupcakes - akkurat passe store. Dette hadde passet meg perfekt:)

Glade jul!

Hadde vært noe å kunne lage cupcakes med dette, mens en spiller "No e D.D.E. jul igjen"-plata. Julestemning til tusen! :)

Åhh, dette ønsker jeg meg! Bor på hybel og er veldig glad i å bake, så hadde vært supert med noe slikt ja! ^^,

Det hadde vår utrolig artig å vinne! Har prøvd å vunnet alle lukene her, men fikk ikke noen:/ men håper du har en videre fin dag med sukkerfyllte kaker og godsaker!:D God Jul!

Alltid artig å prøve noe nytt. Liker å bake og pynte. Disker gjerne opp med morsomme jule cupcake til dessert i romjula.

Ja takk

Dette hadde vært utrolig morsomt å vinne! Hadde vært veldig morsomt å ha på kakebordet i jula :)

Vil gjerne vinne :-) skal feire jul med samboers familie for første gang, så hadde vært kjekt å imponere litt ekstra :-)

Julen ,julen den er her...tenk og få bake med dette utstyret:)

Ja takk, jeg vil gjerne vinne. Får ikke bakt før jul fordi jeg ligger på sykehus, men hvis jeg vinner så har jeg noe å glede meg til når jeg kommer hjem. Så kan jeg bake i romjula.

Nå er vi godt i gang med julebaksten, men litt ekstra utstyr vil vi gjerne ha!

Klem

Nå har jeg ikke startet med julebaksten ennå, så det hadde vært moro å vinne dette. Gleder meg til julebaksten. :)

Super blogg med masse fantastiske oppskrifter.
Jeg synes det er gøy å bake muffins/cupcakes så det hadde vært ekstra gøy å vinne dette.

:)

Jada!

I'm dreaming of a baking Christmas, just like the ones I've always known, where the sugar's flowing and cakes are baking, to be eaten inside when it's cold. I'm dreaming of a baking Christmas with all the calories I make. May your days be filled up with cake and may joy be present when you bake. Synges på melodien White Christmas :-)

Dette ønsker jeg å vinne da det delvis hadde vært perfekt til julebaksten OG gave til en bakehlaf venninne!:)

Endelig kan jeg prøver cupcakes oppskriftene dine med mitt mini cupcakes jern! :D Dette blir supert og forhåpentligvis mykje godt til jul! Tipper cupcakesene kommer til å bli godt motatt av resten av familien samt småbarna ;)
God jul og godt nytt år!

det hadde blitt et godt utgangspunkt for en hyggelig bakestund med ungene :)

Elsker å bake forskjellige ting, og det hadde vært så fint hvis jeg også kunne lage noen kaker med julepynt. God Jul!!

Dette ville vært en gledelig juleoverraskelse! Og passet bra når mange av de supre oppskriftene her inne skal prøves :D

Kjempesøt giveaway :)
Denne vil jeg gjerne være med på :)

Klem fra Linn Iren :)

Ååååå. dette hadde vært perfekt til julebaksten min :) tusen takk for alle gode oppskrifter du legger ut her, jeg bruker din side masse når jeg baker :)

Jeg elsker dine oppskrifter! Har nettopp flyttet og investert i en kenwood kjøkkenmaskin så hadde Vært helt helemax med boka di på kjøkkenet:)

Ja takk veldig gjerne :) elsker å bake muffins, og julefigurer og former har jeg ikke (enda!)

Søtt, nyttig og julekoselig! Dette hadde kommet godt med i mine juleforberedelser. Red velvet cupcakes i miniformer på det stativet hadde vært en fin måte å innlede julen :)

Tenk å kunne servere så fine kaker i juleselskap Og for en fryd det ville vært for småjentene hjemme!! Krysser fingrene!

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift