Det søte livs julekalender Luke 20: Vinn et artig cupcakesett til barn fra Homekit!

Sponset innlegg.

Det er 20. desember allerede - og snaaart Jul!  Smile

I dagens kalendergave finner du utstyr som er sponset av nettbutikken Homekit. Dette er opprinnelig en dansk nettbutikk, som nå også har fått en norsk nettbutikk som du finner her: www.homekit.no. Alt du kjøper i denne norske nettbutikken kjøpes og sendes fra et lager i Norge, så her kan du altså kjøpe så mye du vil uten å støte borti rare moms- og tollregler. Smile

I kalendergaven finner du en eske med kjempefint utstyr til å lage artige cupcakes sammen med barn.

 

 

I esken finner du et smart redskap til å lage et hulrom i muffinsene. Her kan du fylle i deilig fyll før du topper cupcakesene med frosting. Til sistnevnte er det to praktiske beholdere med sprøytetut i esken. Disse beholderne er ekstra gode å holde i og klemme på for barna og man unngår søl som man ofte kan få hvis man gir barna en vanlig sprøytepose. Wink  I tillegg følger det med en liten spatula som man kan bruke til å smøre frostingen på cupcakesene hvis man vil gjøre det i stedet for å sprøyte den på.

 

I tillegg får du en praktisk beholder til å fylle cupcakedeigen i så barna enkelt kan sprøyte deigen i muffinsformene uten at det blir for sølete. Og så følger det med en barnlig kakespade formet som et ostestykke.  Grin 

 

 

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen av denne kalendergaven er å skrive en kommentar til dette innlegget før mandag 22. desember 2014 kl. 21.00.

Vinneren trekkes samme kveld og annonseres her på Det søte liv. NB! Merk at dere selv må følge med på om dere vinner eller ikke. Vinneren må kontakte meg på e-post til kristine@detsoteliv.no og gi meg info om navn og adresse innen 1 uke etter trekningen, ellers bortfaller giveawayen.

 

Smile  Heart  Smile 

 

 

Bloggkategori

70 kommentarer

Setter er utrolig fint! Jeg passer 2 barn som elsker å bake, dette ville vært midt i blinken for dem.

Hej :) Tårtspaden är fantastisk! Den ser ut som en ost ;) och man kan ju aldrig få för mycket av cupcakes!

Så flott utstyr. Jeg har en liten jente og en gutt som er veldig glade i å bake ( og smake .....) :-), og som liker veldig godt å hjelpe til på kjøkkenet :-)

Jeg har bare så lyst på dem. Spesielt den som kutter i midten for jeg har alltid pleid å kjære av fra midten og da blir det alltid skeivt.

Jeg henger meg på og krysser fingrene :)
Hadde vært kjekt og ha når vesla og jeg skal bake i lag. :)
Ha en riktig GOD HELG
Hilsen Monica

Å, dette setter har barnebarnet mitt blitt begeistra for! Hun er glad i å bake :)

Dette hadde vært kjempekoselig å bruke sammen med barna mine!

:-D

Perfekt for meg. I dag har jeg hatt med meg mine barnebarn og bakt. Tenk å vinne dette settet, da skulle vi prøvd oss på cupcake :-)

Ønsker å vinne dette, etter som jeg trenger trening i å lage cupcakes. Dette hadde vært perfekt premie!

- Regine

Jeg har tre barn, hvor to av de er veldig glad i å lage mat, det er jeg også! Det ville vært gøy å prøvd seg på dette bakeutstyret!

Har to barn som er veldig glad i å bake, hadde vært kjekt å kunne overraske dem med en liten julegave

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift