Bananpannekaker med havregryn og kokos

05.02.2017


Hei dere!

Hverdagen banker på døren igjen, men hva gjør vel det?  Smile

Her har du en kjempegod oppskrift på bananpannekaker, som er fine å kose seg med selv på travle dager.

Bananpannekakene inneholder kokosolje, revet kokos og havregyn, i tillegg til brunt sukker og crème fraîche.

 

 

Server bananpannekakene varme og nystekte med melisdryss, mandelflak, bananskiver og bær.

 

 

Yummy!  Heart

 


Oppskriften gir 15 små, deilige bananpannekaker.


Ingredienser:

♥ 4 egg
♥ 50 g brunt sukker
♥ 2 små, godt modne bananer (180 gram skrelt vekt)
♥ 2 ts kokosolje (se tips)
♥ 2 ss vaniljesukker
♥ 1 ts bakepulver
♥ 50 g kokos (se tips)
♥ 60 g havregryn (små, lettkokte)
♥ 150 g crème fraîche
♥ 120 g hvetemel

Til steking:
♥ kokosolje (se tips)

Servering:
♥ bær (blåbær, bringebær)
♥ bananskiver
♥ mandelflak
♥ melisdryss


Fremgangsmåte:

Visp sammen egg og brunt sukker. Mos bananene (jeg bruker stavmikser til dette), og bland i. Ha deretter i de øvrige ingrediensene i tur og orden. Vend alt lett sammen og ikke rør mer enn nødvendig for å få alt blandet.

La deigen stå og svelle i 1 time.

Stek små pannekaker i stekepanne på middels varme. Jeg brukte kokosolje i stekepannen for å få ekstra god kokossmak på pannekakene.

Server bananpannekakene varme og nystekte!

 

 


Tips:

♥ Jeg har her brukt kokosolje både i deigen og under stekingen. Kokosolje fås blant annet kjøpt i helsekostforretninger.

 

 

Får du ikke tak i dette, er det bare å sløyfe oljen. Du kan i stedet bruke 30 g smeltet smør i røren og smør til stekingen. Er du ikke så glad i kokos, kan du sløyfe den i deigen også og bruke litt ekstra havregryn i stedet.

Se også oppskrift på Banana Pancakes som er uten både kokos og havre.
 

♥ Bananpannekakene smaker aller best nystekte.

♥ Prøv disse bananpannekakene også med iskrem og lønnesirup på. Nam!  Yum


  Heart 

 

 

Deilige bananpannekaker med havre og kokos, som er gode både til frokost og til kvelds!

 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 

 

Bananpannekaker med havregryn og kokos

Ingredienser

♥ 4 egg
♥ 50 g brunt sukker
♥ 2 små, godt modne bananer (180 gram skrelt vekt)
♥ 2 ts kokosolje (se tips)
♥ 2 ss vaniljesukker
♥ 1 ts bakepulver
♥ 50 g kokos (se tips)
♥ 60 g havregryn (små, lettkokte)
♥ 150 g crème fraîche
♥ 120 g hvetemel

Til steking:
♥ kokosolje (se tips)

Servering:
♥ bær (blåbær, bringebær)
♥ bananskiver
♥ mandelflak
♥ melisdryss

Fremgangsmåte

Visp sammen egg og brunt sukker. Mos bananene (jeg bruker stavmikser til dette), og bland i. Ha deretter i de øvrige ingrediensene i tur og orden. Vend alt lett sammen og ikke rør mer enn nødvendig for å få alt blandet.

La deigen stå og svelle i 1 time.

Stek små pannekaker i stekepanne på middels varme. Jeg brukte kokosolje i stekepannen for å få ekstra god kokossmak på pannekakene.

Server bananpannekakene varme og nystekte!

Tips

♥ Jeg har her brukt kokosolje både i deigen og under stekingen. Kokosolje fås blant annet kjøpt i helsekostforretninger.

Får du ikke tak i dette, er det bare å sløyfe oljen. Du kan i stedet bruke 30 g smeltet smør i røren og smør til stekingen. Er du ikke så glad i kokos, kan du sløyfe den i deigen også og bruke litt ekstra havregryn i stedet.

♥ Bananpannekakene smaker aller best nystekt.

♥ Prøv disse bananpannekakene også med iskrem og lønnesirup på. Nam! 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter

Tweet