Italiensk dressing

Nydelig, italiensk dressing med tørkede urter, litt hvitløk, honning og sitron. Majones og revet parmesan gir dressingen en herlig, kremet konsistens. 

Anvendelig til det meste av salater! 

 

Ingredienser: 

♥ 1 dl extra virgin olivenolje
♥ 3 ss rødvinseddik
♥ 2 ss sitronsaft
♥ 1 ts honning 
♥ 1 fedd hvitløk, presset
♥ 1 ts tørket oregano
♥ 1 ts tørket timian
♥ 1 ts tørket basilikum
♥ 2 ss majones
♥ 0,5 dl finrevet parmesan (se tips)

 

Fremgangsmåte: 

Finn frem ingrediensene.

 

 

Visp sammen olivenolje, rødvinseddik, presset sitronsaft, honning og presset hvitløksfedd.

Tilsett tørkede urter. 

 

 

 

Ha så i majones og revet parmesan. 

 

 

Visp det sammen til en kremet dressing. 

 

 

Ha dressingen i en liten skål med lokk eller på en dressingflaske.

 

 

Denne dressingen har god smak og gjør seg på det meste av salater. Til og med en enkel grønn salat bestående av kun salatblader blir deilig og smakfull med denne dressingen. 😊

 

 

Tips:

♥ Rødvinseddik kan byttes ut med hvitvinseddik eller eplesidereddik. 

♥ Jeg bruker her ferdigkjøpt, finrevet parmesan fordi den løser seg opp i dressingen, men du kan gjerne bruke ferskrevet parmesan i stedet. 

 

 

♥ Dressingen kan fint oppbevares i noen dager i kjøleskapet.

 

Min favorittdressing til salater! 😊

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Italiensk dressing
Ingredienser

♥ 1 dl extra virgin olivenolje
♥ 3 ss rødvinseddik
♥ 2 ss sitronsaft
♥ 1 ts honning 
♥ 1 fedd hvitløk, presset
♥ 1 ts tørket oregano
♥ 1 ts tørket timian
♥ 1 ts tørket basilikum
♥ 2 ss majones
♥ 0,5 dl finrevet parmesan (se tips)

Fremgangsmåte

Visp sammen olivenolje, rødvinseddik, presset sitronsaft, honning og presset hvitløksfedd.

Tilsett tørkede urter. 

Ha så i majones og revet parmesan. 

Visp det sammen til en kremet dressing. 

Tips

♥ Rødvinseddik kan byttes ut med hvitvinseddik eller eplesidereddik. 

♥ Jeg bruker her ferdigkjøpt, finrevet parmesan fordi den løser seg opp i dressingen, men du kan gjerne bruke ferskrevet parmesan i stedet. 

♥ Dressingen kan fint oppbevares i noen dager i kjøleskapet.

Allergier og preferanser
Stikkord

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift