Kokostopper

09.09.2005
Kokostopper

Ingredienser

50 g smør
2 egg
1 dl sukker
200 g kokos

Fremgangsmåte

Smelt og avkjøl smøret. Pisk sammen egg og sukker med en stålvisp (du trenger ikke å piske eggedosis). Rør i smøret og kokos. La deigen stå og svelle i ca 15 min.

Klikk ut spiseskjestore topper og sett dem på stekeplate dekket med bakepapir. Stek toppene midt i ovnen ved 175°C i ca 15 min. La kakene avkjøles helt på platen før de flyttes.

Tips

Kokostoppene er veldig skjøre når de er varme, og går lett i stykker hvis de tas av platen rett etter at de er kommet ut av ovnen. Når de er blitt helt kalde, går det nokså lett å få dem hele av platen, men vær litt ekstra forsiktig også da.

Siden deigen ikke inneholder noe mel, er kakene myke i konsistensen også når de er kalde.

09.09.2005
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

5 kommentarer

Anbefales - helt super oppskrift! Var i utgangspunktet litt skeptisk... trodde de skulle "flyte ut" pga smøret. Det gjorde de ikke! :-)

Hvor lang holdbarhet på disse? Hvordan skal de oppbevares?

Eg pleier å lage desse, kjempegode. Eg oppbevarer dei i ein kakeboks på kjøkkendisken.

Nydelige , kommer til å lage disse flere ganger

Helt perfekte. Sige og fine. Disse blir nok ikke gamle her i huset.

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter

Tweet