Korinttopper

Korinttopper
Ingredienser

150 g smør
125 g sukker
1 egg
175 g hvetemel
1 dl potetmel
1 ts bakepulver
1 dl korinter

Fremgangsmåte

Pisk smør og sukker til smørkrem. Rør inn egget. Sikt sammen det tørre og bland med korintene. Tilsett i smørkremen og bland alt til du får en jevn deig.

Sett topper av deigen på bakepapirkledde stekeplater ved hjelp av to teskjeer. Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i ca 10 min. Avkjøl kakene på rist.

Tips

Oppbevar kakene i tettsluttet kakeboks.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift