Toast med pære, blåmuggost og honningstekte valnøtter

Pære, blåmuggost, valnøtter og honning er så godt sammen! Her på toppen av sprøstekt toast. 

En herlig koserett med nydelige smaker! 

 

 

Til 2 porsjoner trenger du: 

 

Ingredienser: 

♥ 2 skiver godt brød (se tips)
♥ 2 ss smør
♥ en liten neve ruccola
♥ 1 stor pære
♥ 100 g blåmuggost (gjerne Rochebaron, se tips)
♥ 50 g valnøtter
♥ 2 ss honning

 

Fremgangsmåte: 

Smør brødskivene med smør på begge sider. Stek skivene i stekepanne på middels varme til de blir gylne og sprø.

 

 

 

Skjær pæren i skiver.

 

 

Skjær også blåmuggosten i skiver. 

Ha valnøttene i en stekepanne sammen med honning. Varm opp på middels varme til honningen blir flytende og nøttene karamelliserte. 

 

 

Sett sammen toasten ved å først dryppe over litt av den varme, flytende honningen slik at denne trekker inn i toasten.

Legg på ruccola og deretter pæreskiver. 

Drypp over litt til av den flytende honningen og legg så på blåmuggost i skiver. 

Topp med varme valnøtter og honning. 

 

 

Nytes straks!  😋

 

 

Tips: 

♥ Du kan bruke hvilken som helst type brød. Jeg brukte her et fransk nøttebrød ("Pavé med nøtter" kjøpt hos Meny) som jeg synes passet 100% perfekt her! 😍

♥ Du kan også velge den blåmuggosten du liker best. Jeg liker flere typer, men en skikkelig favoritt hos meg er den franske osten Rochebaron (også kalt Montbriac), som er en bløt og temmelig mild type blåmuggost. Anbefales! 

 

 

♥ Se også Ostesmørbrød med pære og blåmuggost

 

 

Enjoy!  😍

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Toast med pære, blåmuggost og honningstekte valnøtter
Ingredienser

♥ 2 skiver godt brød (se tips)
♥ 2 ss smør
♥ en liten neve ruccola
♥ 1 stor pære
♥ 100 g blåmuggost (gjerne Rochebaron, se tips)
♥ 50 g valnøtter
♥ 2 ss honning

Fremgangsmåte

Smør brødskivene med smør på begge sider. Stek skivene i stekepanne på middels varme til de blir gylne og sprø.

Skjær pæren i skiver. Skjær også blåmuggosten i skiver. 

Ha valnøttene i en stekepanne sammen med honning. Varm opp på middels varme til honningen blir flytende og nøttene karamelliserte. 

Sett sammen toasten ved å først dryppe over litt av den varme, flytende honningen slik at denne trekker inn i toasten.

Legg på ruccola og deretter pæreskiver. 

Drypp over litt til av den flytende honningen og legg så på blåmuggost i skiver. 

Topp med varme valnøtter og honning. 

Nytes straks! 

Tips

♥ Du kan bruke hvilken som helst type brød. Jeg brukte her et fransk nøttebrød ("Pavé med nøtter" kjøpt hos Meny) som jeg synes passet 100% perfekt her! 😍

♥ Du kan også velge den blåmuggosten du liker best. Jeg liker flere typer, men en skikkelig favoritt hos meg er den franske osten Rochebaron (også kalt Montbriac), som er en bløt og temmelig mild type blåmuggost. Anbefales! 

♥ Se også Ostesmørbrød med pære og blåmuggost

Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift