300 g festmarsipan (Odense) i gul, grønn og rosa farge
Kjevle ut hver marsipanrull til en liten firkant (ca 10x6 cm).
Legg firkantene oppå hverandre og renskjær kantene. Del opp i små biter (ca 2x1,5 cm).
Får du ikke tak i festmarsipan kan du selvsagt bruke marsipan som du har farget selv med konditorfarge.
Oppbevar marsipanen tørt og i romtemperatur i en tettsluttet kakeboks med matpapir mellom lagene.
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5033 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Skriv ny kommentar