3 egg
200 g sukker
1,5 ts mandelessens
150 g italienske makroner (Amaretti)
125 g hvetemel
125 g smør
50 g hasselnøtter
Pynt:
papirformer
15 g italienske makroner (Amaretti)
Smelt og avkjøl smøret. Pisk egg og sukker til eggedosis. Knus makronene fint i morter. Hakk hasselnøttene fint. Bland alle ingrediensene i eggedosisen til en jevn deig.
Fyll deigen i doble papirformer. Dryss på litt ekstra knuste makroner. Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i 15 min.
Amaretti får du nå kjøpt i de fleste store matvarebutikkene, blant annet på ICA.
Doble papirformer gjør at muffinsene holder fasongen bedre.
Muffinsene er kjempefine å fryse.
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5025 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Skriv ny kommentar